«Καθαρή» νίκη και η ελπίδα παραμένει…

«Καθαρή» νίκη και η ελπίδα παραμένει… «Καθαρή» νίκη και η ελπίδα παραμένει…

Στη Λάρνακα η ομάδα μας Τεχνοοικία ΑΕΚ υπέταξε την Robo Markets ΑΕΛ με 3-0 σετ και ελπίζει στην ανατροπή για τον τίτλο στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.


«ΚΙΤΙΟΝ»: Τεχνοοικία ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ 3-0 (25-20, 25-13, 25-19)  


Η Τεχνοοικία ΑΕΚ πέτυχε τη νίκη που χρειαζόταν επί της Robo Markets ΑΕΛ στο «Κίτιον» με 3-0 σετ και αναμένει ότι στις δυο τελευταίες αγωνιστικές θα έχει δικαίωμα στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Λάρνακας ήταν καλύτερη απέναντι στις Λεμεσιανές που περιορίζονται σε ρόλο ρυθμιστή στην 19η και 20η αγωνιστική.

Οι δυο ομάδες πάλεψαν στο πρώτο σετ, αλλά οι «κιτρινοπράσινες» του Λάζλο Χόλοσι πιο έμπειρες και με «καθαρότερο μυαλό» πήραν διαφορά κερδίζοντας το σετ με 25-20 γράφοντας το 1-0.

Στο δεύτερο σετ η Τεχνοοικία ΑΕΚ ανέβασε στροφές και δεν έδωσε δικαιώματα στην Robo Markets ΑΕΛ. Οι Λαρνακείς παίζοντας σοβαρά κατάφεραν να κερδίσουν με 12 πόντους διαφορά 25-13 και να κάνουν το 2-0 σετ.

Η ομάδα του Σπ. Πρωτοψάλτη έδειξε καλύτερα στοιχεία στο τρίτο σετ, αλλά πάλι οι Σκαλιώτισσες επιβλήθηκαν με 25-19 κερδίζοντας με 3-0 σετ.

Τεχνοοικία ΑΕΚ(Λ. ΧΟΛΟΣΙ): Στ. Ιωάννου,Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Μάγκντιτς, Ριπνάγια Ριαλά – Λίμπερο: Mοσφιλιώτη. – Αλλαγές: Πέτρου, Κέζου, Καρακώστα, Δημητρίου.

Robo Markets ΑΕΛ(ΣΠ. ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ): Παύλου, Σπύρου, Βόρονα, Κχαταρασβίλι, Σιακίδου, Πεχλιβάνη – Λίμπερο: Aραούζου. – Αλλαγές: Nτόντσουκ, Σιαγιά, Κωνσταντινίδου, Κυπριανού.

Η βαθμολογία σε 18 αγώνες: 1. Aνόρθωση 46, 2. Τεχνοοικία ΑΕΚ 44, 3. Απόλλων 42, 4. Robo Markets ΑΕΛ 23.244