Πανέτοιμες οι παίκτριες μας για τη μάχη που θα δώσει τον τίτλο - Οι ευχές της διοίκησης

Πανέτοιμες οι παίκτριες μας για τη μάχη που θα δώσει τον τίτλο - Οι ευχές της διοίκησης Πανέτοιμες οι παίκτριες μας για τη μάχη που θα δώσει τον τίτλο - Οι ευχές της διοίκησης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ Α.Ε.Κ. Λάρνακας θέλει να ευχηθεί στην Τεχνική Ηγεσία και στις Κοπέλες μας κάθε επιτυχία στον αυριανό αγώνα απέναντι στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου στις 20:00 στη Λευκωσία, σε ένα αγώνα ο οποίος προμηνύεται συναρπαστικός και ο οποίος θα κρίνει ίσως και μαθηματικά τη φετινή πρωταθλήτρια στο Παγκύπριο Πετοσφαιρικό Πρωτάθλημα Γυναικών.    


Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση νίκης της Ομάδας μας με 3-0 ή 3-1 θα πάρουμε προβάδισμα με 45 βαθμούς εναντι 44 της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και θα χρειάζομαστε ακόμα 1 νίκη με 3-0 ή 3-1 στη Λεμεσό στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα ενώ σε περίπτωση ήττας ή ακόμα και νίκης μας με 3-2 τότε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είτε θα πανηγυρίσει και μαθηματικά τον τίτλο είτε θα καταστεί το ακλόνητο φαβορί καθότι στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει στην έδρα της την 4η στη βαθμολογία ΑΕΛ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας τονίζει προς τον κόσμο της Ομάδας μας ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση οπαδών στα εκτός έδρας παιχνίδια κάτι που αποτελεί μέρος της προκήρυξης του Πρωταθλήματος. Η Ομάδα μας έχει ήδη αποστείλει λίστα προς την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και την Κ.Ο.ΠΕ. με την οποία γνωστοποίησε τους 25 φιλάθλους μας που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα και οι οποίοι αύριο κατά την είσοδο στους στο κλειστό της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ θα υποβληθούν σε έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Ο αγώνας όμως θα είναι τηλεοπτικός και οι φιλάθλοι μας θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν από την Cytavision.

Καλή Επιτυχία Κοπέλες!!!248