Αποφασισμένα τα κορίτσια μας έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό

Αποφασισμένα τα κορίτσια μας έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό Αποφασισμένα τα κορίτσια μας έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό

Διαφύλαξε την έδρα και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας η Τεχνοοικία ΑΕΚ.


Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν στον πρώτο ημιτελικό την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 σετ και πάνε την ερχόμενη Τρίτη στη Δερύνεια για να «σφραγίσουν» την πρόκριση. Από την άλλη η Αναγέννηση θα επιχειρήσει την ολική ανατροπή κερδίζοντας τον επαναληπτικό με 3-0 ή 3-1 για να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.


Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στον ημιτελικό και κατάφερε στο πρώτο σετ να αποσπαστεί στο σκορ κερδίζοντας την πάντα επικίνδυνη Αναγέννηση με 25-19 σε 28 λεπτά.

Σε εξαιρετική κατάσταση παρουσιάστηκε η Τεχνοοικία ΑΕΚ στο δεύτερο σετ. Αφού σταμάτησε τα «όπλα» της Αναγέννησης Γκρίμπαν και Μάγνι έφερε το σετ στα μέτρα της κερδίζοντας σε 24 λεπτά με 25-12 εξασφαλίζοντας σημαντικό προβάδισμα με 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ όλα άλλαξαν. Η Αναγέννηση έπαιξε με φοβερή ορμή και ξαναμπήκε στον αγώνα κερδίζοντας με 19-25 μειώνοντας σε 1-2 τον ημιτελικό. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς χάνοντας το σετ.

Η Αναγέννηση πήρε τα πάνω της και στο τέταρτο σετ οι δυο ομάδες έπαιξαν ωραίο βόλεϊ. Εν τέλει η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε με 25-23 και μαζί τον πρώτο ημιτελικό με 3-1 σετ.

«ΚΙΤΙΟΝ» ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 3-1 ( 25-19, 25-12, 19-25, 25-23)

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ ( I. ΚΟΥΜΗΣ): Ριαλά, Ιωάννου Στ., Καρπεντιέρ, Στυλιανού, Μάγκντιτς, Ριπνάγια – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ: (Λ. ΛΟΙΖΟΥ): Γκρίμπαν, Δημητρίου, Μπράουν, Μάγνι,Ευσταθίου, Αντωνίου - Λίμπερο: Παρπούνα, Λίμπερο 2: Οικονόμου – Αλλαγές: Παπαγιάννη.

 
241