Φουριόζα για το μεγάλο ντέρμπι

Φουριόζα για το μεγάλο ντέρμπι Φουριόζα για το μεγάλο ντέρμπι

Το ντέρμπι Τεχνοοικία ΑΕΚ – Ανόρθωση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο «Κίτιον» στις 19:00 ζωντανά από τη Cytavision ξεχωρίζει από τις τέσσερεις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας. Την ίδια ημέρα αλλά στις 20:00 θα γίνουν οι αγώνες: Oλυμπιάδα – ΘΟΙ Αυγόρου, Aναγέννηση Δερ. – Απόλλων και Robo Markets ΑΕΛ – Korantina Homes Παφιακός. Αναλυτικά:


«ΚΙΤΙΟΝ»: Τεχνοοικία ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ
Μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό της Λάρνακας με τις δυο ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο. Εάν κρίνουμε στη βάση των όσων παρουσίασαν οι δυο ομάδες στο Σούπερ – Καπ στις 09 Οκτωβρίου με την Ανόρθωση να κερδίζει 3-2 τότε θα γίνει εντυπωσιακός αγώνας. Η τριπλή παραλλαγή είναι απαραίτητη.


Η Τεχνοοικία ΑΕΚ άρχισε φουριόζα τη σεζόν κερδίζοντας εκτός δυο πολύ καλές ομάδες το ΘΟΙ και την Αναγέννηση Δερ. Η ομάδα του Αλ. Πέτροβιτς είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και θέλει στη Λάρνακα να πάρει το ντέρμπι. Οι «κιτρινοπράσινες» διαθέτουν σπουδαία εξάδα και πολύ ισχυρό πάγκο και ο Σέρβος προπονητής έχει μια γκάμα ποιοτικών λύσεων παντού. Εάν παρακινδυνεύσουμε την εξάδα ο κ. Πέτροβιτς θα παρατάξει τις: Γκόγκιτς, Λοβ, Στρίμερ, Ν. Στυλιανού, Αιμ. Δημητρίου, Δημητρίου με λίμπερο την Ελ. Μοσφιλιώτη.

Η Ανόρθωση διαθέτει μπόλικο ταλέντο στην ομάδα της και πάει στη Λάρνακα με το ψυχολογικό προβάδισμα της νίκης στο Σούπερ – Καπ. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Μπόσκοβιτς δημιούργησε θετική παράδοση στη Λάρνακα. Οι «κυανόλευκες» θέλουν το διπλό για να γίνουν αφεντικό στις μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις. Η πιθανή εξάδα του Μπόσκοβιτς είναι: Βασιλείου, Καετάνο, Ράντονιτς, Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου, Χαραλάμπους με λίμπερο την Χρ. Δαϋίδ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους: Aνδρέα Μαϊφόσιη και Ανδρέα Δανιήλ ως διαιτητές. Παρατηρητής Διαιτησίας ορίστηκε ο Παντελής Τοφής και Παρατηρητής Αγώνα ο Α. Καλλής.

Πηγή: www.volleyball.org.cy
108