Μεγάλη προσπάθεια αλλά ήττα στο ντέρμπι με Ανόρθωση

Μεγάλη προσπάθεια αλλά ήττα στο ντέρμπι με Ανόρθωση Μεγάλη προσπάθεια αλλά ήττα στο ντέρμπι με Ανόρθωση

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια μας της Τεχνοοικία ΑΕΚ απέναντι στην Ανόρθωση και παρά την μεγάλη προσπάθεια χάσαμε με 3-1 σετ.


Διαβάστε πιο κάτω την ανάλυση από την ομοσπονδία:


Νίκη πρωτιάς πέτυχε στο «Κίτιον» το βράδυ της Τρίτης 30 Οκτωβρίου 2018 η Ανόρθωση που πέρασε με «σπουδαίο διπλό» από τη Λάρνακας κερδίζοντας την Τεχνοοικία ΑΕΚ με 3-1 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» συνεχίζει αήττητη ενώ η Τεχνοοικία ΑΕΚ δέχθηκε την πρώτη της ήττα. Με τις «κιτρινοπράσινες» έκανε την πρώτη της εμφάνιση η διεθνής Άντρη Ιορρδάνους.

Εντυπωσιακή η Ανόρθωση μπήκε φουριόζα στο ντέρμπι και μέσα σε 25 λεπτά «καθάρισε» το πρώτο σετ με 25-16 και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Η Ανόρθωση ήταν μπροστά καθ’ όλη τη διάρκεια του σετ και μετά το 15-10 η «Μεγάλη Κυρία» ξέφυγε και πήρε το σετ.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Αλ. Πέτροβιτς πείσμωσε και πήρε στα μέσα του σετ νταμπλ – σκορ 14-07 αφού οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τις «κιτρινοπράσινες» να είναι καλύτερες. Στη συνέχεια η Ανόρθωση ανασυντάχθηκε και με ένα ντεμαράζ έφερε το ντέρμπι στους έξτρα πόντους, αλλά τελικά η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε 26-24 και ισοφάρισε τον αγώνα σε 1-1 σετ.

Ανατροπή είχε το τρίτο σετ με την Ανόρθωση να δείχνει ψυχικά αποθέματα και να γυρίζει τα δεδομένα αφού έχαβε 17-19. Με σερί 07-00 οι «κυανόλευκες» έφεραν το σετ στα μέτρα τους προηγήθηκαν 24-21 και κέρδισαν το καθοριστικό σετ κάνοντας το 2-1.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση ήταν ανώτερη και αφού πήρε διαφορά επιβλήθηκε με 25-18 απέναντι σε μια μέτρια Τεχνοοικία ΑΕΚ και πήρε τη νίκη 25-18.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(ΑΛ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ): Γκόγκιτς, Στρίμερ, Νικ. Στυλιανού, Λοβ, Αιμ. Δημητρίου, Π. Δημητρίου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Eιρ. Ιωάννου, Ιορδάνους.

AΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου, Ράντονιτς, Καετάνο, Χαραλάμπους, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαϋίδ – Αλλαγές: Ριαλά, Κακουρή.

 
139