Παρά την πικρία συγχαίρει, ευχαριστεί και κοιτάζει το νέο ντέρμπι (pics)

Παρά την πικρία συγχαίρει, ευχαριστεί και κοιτάζει το νέο ντέρμπι (pics) Παρά την πικρία συγχαίρει, ευχαριστεί και κοιτάζει το νέο ντέρμπι (pics)

 


 


Σε ψεσινό αγώνα στo Κίτιον η Ομάδα μας ηττήθηκε με 1-3 σετ (16-25, 26-24, 21-25, 18-25) από την Ανόρθωση Αμμοχώστου για την 3η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γυναικών περιόδου 2018-2019.

Η Ομάδα μας παρα την προσπάθεια της ηττήθηκε από ένα καλύτερο αντίπαλο δεχόμενη την 1η της ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την ερχόμενη Τρίτη 6/11 και ώρα 20:00 στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού για τη 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο Απόλλωνας μαζί με την Ανόρθωση βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας με ισάριθμες νίκες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο της Ομάδας μας που βρέθηκε ψες στο ΚΙΤΙΟΝ και στήριξε τις κοπέλες μας . Σίγουρα το αποτέλεσμα μας πίκρανε όμως τον καλούμε να μείνει κοντά σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας.

Τέλος το Δ.Σ. συγχαίρει θερμά την Ανόρθωση Αμμοχώστου για τη δίκαιη της νίκη.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας: (Aleksandar Petrovic) Arielle Love, Ελένη Μοσφιλιώτη, Ελένη Καρακώστα, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Ισαβέλλα Καπιτανή, Luisa Schirmer, Jovana Gogic, Πόλα Δημητρίου, 'Άντρη Ιορδάνους, Αιμιλία Δημητρίου, Κωνσταντίνα Ιωάννου, Ειρήνη Ιωάννου.

 

 

   
 
137