Η ΑΕΚ έχτισε αυτοκρατορία και όλοι οι σπουδαίοι Κύπριοι ελκύονται από το πλάνο και τη φιλοσοφία μας

Η ΑΕΚ έχτισε αυτοκρατορία και όλοι οι σπουδαίοι Κύπριοι ελκύονται από το πλάνο και τη φιλοσοφία μας Η ΑΕΚ έχτισε αυτοκρατορία και όλοι οι σπουδαίοι Κύπριοι ελκύονται από το πλάνο και τη φιλοσοφία μας

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Αυτό ισχύει και με την ομάδα μας η οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει άλλο ένα σπουδαίο Κύπριο καλαθοσφαιριστή, δείχνοντας και με πράξεις ότι καταφέρνει να φέρνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.     


Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η ομάδα μας, με μπροστάρη τον πρόεδρο Αντρέα Λευκαρίτη, έχει γίνει πλέον η μεγαλύτερη δύναμη του κυπριακού μπάσκετ. Όλοι επιλέγουν την ΑΕΚ και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.


Παλάλας, Τρισόκκας, Σιζόπουλος, Παντελή (ο αιώνιος αρχηγός) είναι μόνο μερικοί που επέλεξαν την ΑΕΚ γιατί εδώ βρίσκουν πλάνο, όραμα, φιλοδοξίες, μία σοβαρή διοίκηση που πληρώνει και επαγγελματικές συνθήκες για να εργαστούν.

Ο Πρόεδρος, Αντρέας Λευκαρίτης, έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει και έχει κάνει την ΑΕΚ μαγαζί γωνία προσφέροντας εγγύηση σε όλους τους τομείς.    

Αυτό άλλωστε δείχνει και η τεράστια κίνηση απόκτησης του Βασίλη Κούνα. Ενός καλαθοσφαιριστή μεγάλη αξίας και επί χρόνια αρχηγού του ΑΠΟΕΛ. Το να επιλέξει την ΑΕΚ και να απορρίψει τον ΑΠΟΕΛ αλλά και τον Κεραυνό, μετξύ άλλων, είναι κάτι που αποδεικνύει όλα τα πιο πάνω.
447