Στο Βέλγιο με στόχο ένα μικρό θαύμα η Πετρολίνα ΑΕΚ (photos)

Στο Βέλγιο με στόχο ένα μικρό θαύμα η Πετρολίνα ΑΕΚ (photos) Στο Βέλγιο με στόχο ένα μικρό θαύμα η Πετρολίνα ΑΕΚ (photos)

Στο Βέλγιο βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί προπόνηση το απόγευμα στη Lotto Arena, γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο επαναληπτικός αγώνας του 1ου προκριματικού γύρου με αντίπαλο την Telenet Giants Anterp (Σάββατο 22/09, 21:00 ώρα Κύπρου).


Η ομάδα μας ταξίδεψε στο Βέλγιο με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία και αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι το έργο της πρόκρισης έγινε εξαιρετικά δύσκολο μετά την ήττα με 83-74 στην Λάρνακα.  


Όλοι οι καλαθοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Δημήτρη Κουκούρη, ενώ θα ακολουθήσει προπόνηση και αύριο το πρωί.  

Εάν η ομάδα μας καταφέρει να προκριθεί τότε θα αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης τον νικητή του ζευγαριού: Cantu (Ιταλία) ή Szolnoki Olaj (Ουγγαρία). Εάν τα καταφέρει να προκριθεί θα συμμετάσχει στο Group C. Σε περίπτωση αποκλεισμού από την συνέχεια του Basketball Champions League, η oμάδα μας θα αγωνιστεί απευθείας στους ομίλους του FIBA Europe Cup.

Ο αγώνας θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming, από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

 
169