Το εξαιρετικο έργο του σπουδαίου μας αρχηγού...

Το εξαιρετικο έργο του σπουδαίου μας αρχηγού... Το εξαιρετικο έργο του σπουδαίου μας αρχηγού...

Η Πετρολίνα ΑΕΚ βρίσκει το δρόμο της στα τελευταία παιχνίδια, μετρώντας σημαντικές νίκες και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η ευεργετική συμβολή του Ιάκωβου Παντελή.


Ο “Jack” είναι ένας παίκτης που όλοι οι προπονητές θα ήθελαν να έχουν στο ρόστερ τους. Διαθέτει επιθετικό ταλέντο, καλό μακρινό σουτ, αξιόπιστη διείσδυση και δημιουργία σε διάφορες συνθήκες. Πάνω απ’ όλα είναι εξαιρετικός αμυντικός, πιέζοντας ασφυκτικά πάνω στη μπάλα και… βουτώντας στο παρκέ για να διεκδικήσει κάθε κατοχή. Το τελευταίο διάστημα κάνει… λίγο απ’ όλα, δίνοντας απίστευτα πράγματα στην… ομάδα της καρδιάς του.


Στο Παραλίμνι ήταν εξαιρετικός 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας κλειδί στην ανατροπή. Στις τρεις ευρωπαϊκές νίκες με Μονς (και τις δύο φορές) και Μπαλκάν, ήταν εκεί και έδινε λύσεις σε όλους τους τομείς. Στο FIBA Europe Cup έχει μέχρι στιγμής κατά μέσο όρο 7.8 πόντους (86% στις ελεύθερες βολές, 60% στα δίποντα, 46% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 2.6 ασίστ και το πιο εντυπωσιακό: μόλις 0.6 λάθη σε 21 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι!

Με τον Παντελή σε τόσο καλή φόρμα, ο Δημήτρης Κουκούρης δεν μπορεί παρά να είναι αισιόδοξος εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Πηγή: cyprusbasket

124