Όταν ο Λευκαρίτης προειδοποιούσε μέσω του aek24 κανείς δεν ταρακουνήθηκε

Όταν ο Λευκαρίτης προειδοποιούσε μέσω του aek24 κανείς δεν ταρακουνήθηκε Όταν ο Λευκαρίτης προειδοποιούσε μέσω του aek24 κανείς δεν ταρακουνήθηκε

Οι τοποθετήσεις του προέδρου μας Αντρέα Λευκαρίτη προκάλεσαν έντονη ανησυχία στις τάξεις του κόσμου μας.


Ο τρόπος που μίλησε και η πίκρα που έβγαλε είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Δεν γίνεται ρε διάολε να πετυχαίνει τόσα πολλά η ομάδα μας και ο κόσμος να απέχει. Να παίζουμε στους «16» και να είναι τρεις κι ο κούκος στο Κίτιον.


Ντροπή μας. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος μίλησε με αυτό τον τρόπο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έδειξε τάσεις φυγής.

Για πρώτη φορά το έκανε μέσω του aek24 στις 20 Νοεμβρίου του 2018 λίγο πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Τσμόκι τον οποίο κερδίσαμε και προκριθήκαμε.

«Είναι η πρώτη φορά που θα πω ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τον κόσμο της ΑΕΚ. Γιατί μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο άθλημα, τουλάχιστον την τελευταία εξαετία είναι η καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, ο κόσμος της ΑΕΚ φέτος είναι μεγάλη απογοήτευση. Να πηγαίνεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και να βλέπεις 70 άτομα. Νιώθω τόση απογοήτευση φέτος που δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να είμαι πρόεδρος. Για πιο λόγο να σπαταλάμε τόσο χρήμα, χρόνο από τις οικογένειες μας και με τόσο άγχος αφού κανένα δεν ενδιαφέρει;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα μας και τα μηνύματα που έστειλε και τα οποία μάλλον δεν τα λάβαμε υπόψη.
322