Έξαλλος ο Κουκούρης με τη διαιτησία: «Ξέρω το ποιόν του Βερεμένκο…» (βίντεο)

Έξαλλος ο Κουκούρης με τη διαιτησία: «Ξέρω το ποιόν του Βερεμένκο…» (βίντεο) Έξαλλος ο Κουκούρης με τη διαιτησία: «Ξέρω το ποιόν του Βερεμένκο…» (βίντεο)

Η κάκιστη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Κεραυνό έχει σκορπίσει εκνευρισμό και προβληματισμό στην ομάδα μας.


Ο Καρακατσούνης έκανε «θαύματα» με τι αποφάσεις του, ειδικά πάνω στον Βερεμένκο με τη διπλή τεχνική ποινή και όχι μόνο.


Ο Δημήτρης Κουκούρης δεν στέκεται ποτέ σε διαιτησίες, αλλά στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν άντεξε και ξέσπασε.  

Φανταστείτε τι έγινε στο γήπεδο για να φθάσει σε αυτό το ξέσπασμα ο Κουκούρης. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για τη διαιτησία και δείτε και το σχετικό βίντεο:

«Εγώ είμαι πέντε χρόνια στην Κύπρο και δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία αλλά είχαμε μεγάλο πρόβλημα, γιατί από την αρχή του παιχνιδιού μας έβγαλαν έξω τον ψηλό μας, φόρτωσαν τους ψηλούς μας αδικαιολόγητα φάουλ.  

Ξέρω το ποιόν του Βερεμένκο και είμαι σίγουρος, γιατί τον ρώτησα δεν είπε τίποτα στο διαιτητή. Δυστυχώς αυτό ήταν ένα μελανό σημείο του ντέρμπι, γιατί ανάμεσα σε ΑΕΚ και Κεραυνό γίνονται τρομερά παιχνίδια, κρίνονται στις λεπτομέρειες, όμορφο θέαμα, καλό μπάσκετ και είναι κρίμα να «κρίνονται» τέτοια ματς με τέτοιες αποφάσεις.

Συγχαρητήρια στον Κεραυνό, συγχαρητήρια στους παίκτες μας γιατί με τόσα προβλήματα που είχαμε να διαχειριστούμε παίξαμε με σχήματα κοντά και μπορέσαμε και πήραμε και διαφορά μεγάλη. Δυστυχώς κάποιες λεπτομέρειες δεν μας άφησαν να διαχειριστούμε σωστότερα το παιχνίδι».
345