Σημαντική η παρουσία του βασικού... συμπαίκτη για τους μάγκες

Σημαντική η παρουσία του βασικού... συμπαίκτη για τους μάγκες Σημαντική η παρουσία του βασικού... συμπαίκτη για τους μάγκες

Είναι γεγονός πως ο κόσμος μέσα στο «Κίτιον» δημιουργεί μία τέτοια ατμόσφαιρα που μπορεί να σπρώξει την Petrolina ΑΕΚ σε μεγάλες επιτυχίες, διακρίσεις, νίκες και τίτλους.    


Στο παρελθόν ο κοσμος μας το έχει κάνει πολλάκις με την παρουσία του στην κλειστή αίθουσα «Κίτιον», κάνοντας ομάδες και ομάδες να... «προσκυνάνε» μπροστά από την ομαδάρα μας και να φεύγουν από τη Λάρνακα με την πικρία της ήττας.


Έτσι, η Petrolina ΑΕΚ θέλει να έχει τέτοιες στιγμές και ακόμη πιο μαγικές αυτό το τριήμερο.

Οι μάγκες μας, οι καλαθοσφαιριστές μας, νιώθοντας τον παλμό και την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες θα τα δώσουν όλα για όλα να ξεπεράσουν πρώτα το βράδυ (20:45) το εμπόδιο της Ομόνοιας, να πάρουν το εισιτήριο παρουσίας τους στον τελικό κυπέλλου της Κυριακής, όπου εκεί θα υπερβάλουν εαυτούς για να σηκώσουν ακόμη μία κούπα μέσα στην έδρα μας.

Πρώτο ραντεβού για όλους είναι απόψε και μετά την Κυριακή με στόχο έναν και μοναδικό η ΑΕΚ να κατακτήσει ακόμη ένα τρόπαιο, να κάνει περήφανη τη Λάρνακα...
114