Κουκούρης: «Κλειδί οι Κύπριοι και η ποιότητα των ξένων μας»

Κουκούρης: «Κλειδί οι Κύπριοι και η ποιότητα των ξένων μας» Κουκούρης: «Κλειδί οι Κύπριοι και η ποιότητα των ξένων μας»

Η Πετρολίνα ΑΕΚ έδειξε σοβαρό και αξιόπιστο πρόσωπο κόντρα στην επικίνδυνη ΕΘΑ, έβγαλε “σκούπα” και ο Δημήτρης Κουκούρης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την είσοδο στους τελικούς.

Ο πολλά υποσχόμενος Ελλαδίτης τεχνικός, ο οποίος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη διοίκησης και κόσμου με τη δουλειά του, άνοιξε τα χαρτιά του μέσω του Cyprusbasket.net και εξήγησε πώς ήρθε η πρόκριση, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και έπλεξε το εγκώμιο των Κυπρίων, τους οποίους χαρακτήρισε κλειδιά στις επιτυχίες.

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις που μας παραχώρησε:

“Η ομάδα μας για 7η συνεχόμενη χρονιά θα δώσει το παρόν στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο στόχος της κατάληψης της πρώτης θέσης επιτευχθηκε στην regular season αλλά και στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος κρατώντας σταθερή πορεία καθ όλη την διάρκεια της σεζον, δίνοντάς μας το πλεονέκτημα της έδρας μέχρι το τέλος των τελικών.


Στην σειρά των ημιτελικών δείχνοντας αγωνιστική πειθαρχία και διάρκεια κατορθώσαμε να κάνουμε το 3-0 απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και φιλόδοξος. Και στα τρία παιχνίδια είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και μπορέσαμε, με την ομαδική δουλειά αμυντικά όπου κρατήσαμε τους αντιπάλους μας χαμηλά σε όλα τα παιχνίδια αλλά και επιθετικά έχοντας πάντα 5 και 6 παικτες με διψήφιο αριθμό πόντων, να κερδίσουμε την σειρά με 3 συνεχόμενες νίκες.


Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα να αντιμετωπίσουμε όποιον αντίπαλο κι αν έρθει στην τελική φάση γνωρίζοντας την δυναμικότητα και των δύο ανταγωνιστών μας και μένοντας συγκεντρωμένοι στην δουλειά που πρέπει να γίνει ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι σε κάθε αγώνα δίνοντας τα πάντα για τον σύλλογο μας την ΑΕΚ που με σύνεση και προγραμματισμό όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και όχι μόνο.

Οι αθλητές μας αντιλαμβάνονται την δουλειά που πρέπει να γίνει για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Η αγωνιστική αξία των Κύπριων αθλητών μας που γνωρίζω και εμπιστεύομαι όλα αυτά τα χρόνια στην ΑΕΚ ξέροντας ότι είναι το κλειδί των τίτλων, αλλά και η ποιότητα των ξένων μας, δημιουργούν αισιοδοξία, αλλά και ευθύνη απέναντι στην Ιστορία της ΑΕΚ.
182