Ζευγάρι με εντυπωσιακές ανατροπές

Ζευγάρι με εντυπωσιακές ανατροπές Ζευγάρι με εντυπωσιακές ανατροπές

Τη στιγμή λοιπόν που η ΑΕΚ με τον Κεραυνό, ήδη βρίσκονται σε κατάσταση… προετοιμασίας για την έναρξη των μεταξύ τους αγώνων, που θα κρίνουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή, να θυμίσουμε ότι τα δυο φετινά μεταξύ τους παιχνίδια, που είχαν γίνει στην έδρα του Κεραυνού, περιείχαν τις δυο πιο εντυπωσιακές ανατροπές του φετινού πρωταθλήματος!   


Η πρώτη, είχε συμβεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (08/12/2018). Τότε λοιπόν, ο Κεραυνός είχε προηγηθεί με 53-29 στο 19` και η ΑΕΚ, με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, ισοφάρισε σε 83-83, για να φθάσει στην ολική ανατροπή κατά την παράταση, κερδίζοντας με 95-100!    


Η δεύτερη, έγινε κατά την 17η αγωνιστική (14/02/2019). Τότε οι ρόλοι… αντιστράφηκαν. Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με 34-50 στο 25` και τελικά, ο Κεραυνός νίκησε με 70-69, λίγο πριν το τέλος, με τρίποντο του Κορωνίδη!

Δεν ξέρουμε αν η τελική σειρά, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο, επιφυλάσσει κάτι… ανάλογο. Το σίγουρο όμως είναι ότι θα δούμε μια σειρά εντυπωσιακών αναμετρήσεων, ανάμεσα στις δυο –κατά τεκμήριο- καλύτερες ομάδες (και) του φετινού πρωταθλήματος!

Επομένως, αν δούμε καμιάν παρόμοια ανατροπή, ας μην εκπλαγούμε…

Πηγή: balla
97