Οι απίστευτες προκλήσεις του Χάγκινς προς τον Αντρέα Λευκαρίτη και όχι μόνο…

Οι απίστευτες προκλήσεις του Χάγκινς προς τον Αντρέα Λευκαρίτη και όχι μόνο… Οι απίστευτες προκλήσεις του Χάγκινς προς τον Αντρέα Λευκαρίτη και όχι μόνο…

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τον Κεραυνό τόσο εμείς που ήμασταν στην κερκίδα όσο και όσοι ήταν στις πολυθρόνες του παρκέ, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο μας Αντρέα Λευκαρίτη, έζησαν ένα απίστευτο περιστατικό.


Ένα περιστατικό που θα μπορούσε να βάλει μπουρλότο στο παιχνίδι και αν ο κ. Λευκαρίτης δεν έδειχνε τόση αυτοσυγκράτηση, όπως και ο κόσμος, ίσως να είχαμε πολύ άσχημες εξελίξεις. 


Ο Τζόσουα Χάγκινς μετά από ένα τρίποντο που σημείωσε γύρισε προκλητικά προς τον πρόεδρο μας και του έδειχνε με κινήσεις των χεριών τον αριθμό τρία, προκαλώντας τον.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μας μετέφεραν ότι από πριν είχε αρχίσει να ρίχνει προκλητικές ματιές στον πρόεδρο μας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα έριξε προκλητικές ματιές στον κ. Ντίνο Λευκαρίτη, κ. Άντρο Καραπατάκη, ενώ εκεί ήταν και οικογένεια του Αντρέα Λευκαρίτη. Όλοι έμειναν άναυδοι βλέποντας την προκλητική συμπεριφορά του Χάκινς χωρίς κανένα λόγω και αιτία.  

Ο κόσμος ξέσπασε κατά του Χάγκινς, τον αποδοκίμασε έντονα και θα μπορούσε η κατάσταση να ξεφύγει με την στάση του καλαθοσφαιριστή του Κεραυνού.

Το ήθος όμως του προέδρου μας ήταν αυτό που «μίλησε» και δεν είχαμε συνέχεια στο περιστατικό το οποίο συζητιόταν και μετά το τέλος του αγώνα. Ας ευχηθούμε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τους ανθρώπους του Κεραυνού, γιατί στον 3ο τελικό στο Κίτιον ο Χάγκινς θα είναι σίγουρα στο επίκεντρο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο του aek24 με τις αποδοκιμασίες του κόσμου μας στους παίκτες του Κεραυνού στο τέλος του αγώνα με αφορμή το πιο πάνω περιστατικό. 
221