Τρισόκκας στο aek24: «Δείχνει το μεγαλείο της ομάδας και των ανθρώπων της ΑΕΚ»

Τρισόκκας στο aek24: «Δείχνει το μεγαλείο της ομάδας και των ανθρώπων της ΑΕΚ» Τρισόκκας στο aek24: «Δείχνει το μεγαλείο της ομάδας και των ανθρώπων της ΑΕΚ»

Ο Παναγιώτης Τρισόκκας τιμήθηκε χθες (19/4) στο ημίχρονο του πρώτου τελικού με τον Κεραυνό για την προσφορά του στην ΑΕΚ αλλά και γενικότερα στο κυπριακό μπάσκετ.  


Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε αποκλειστικά στο aek24 για τα βράβευση του και όχι μόνο.  


Παναγιώτη, βράβευση από την ΑΕΚ για όσα πρόσφερες στην ομάδα και το κυπριακό μπάσκετ. Περίμενες αυτή την κίνηση;
«Όχι, δεν την περίμενα. Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον Αντρέα Λευκαρίτη, τη διοίκηση της ομάδας και το Βασίλη Σελλά. Τρία υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ. Το έχω πει άλλωστε πάρα πολλές φορές. Δείχνει το μεγαλείο της ομάδας, των ανθρώπων της, του κόσμου της. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ μέσα από την καρδιά μου, γιατί στα τρία χρόνια που ήμουν εδώ κατάλαβαν ποιος είναι ο Παναγιώτης Τρισόκκας και τι πρόσφερε στην ομάδα».  

Πως βλέπεις την ομάδα φέτος;
«Μετά τον χαμένο τελικό όπου ο Κεραυνός δίκαια τον κατέκτησε ξεκίνησαν οι τελικοί. Η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια και καθαρά. Θεωρώ ότι θα τραβήξει πολύ η σειρά. Ο Κεραυνός είναι μεγάλη ομάδα. Την Τρίτη θα είναι ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Έχει η ΑΕΚ ένα προβάδισμα τώρα με 1-0 αλλά θεωρώ ότι θα πάνε μέχρι τέλους».  

Αν κρίνουμε από τα παιχνίδια φέτος της ΑΕΚ και του Κεραυνού δεν περιμέναμε να δούμε τόσο άνετη επικράτηση της ΑΕΚ, έτσι;
«Όχι, δεν περιμέναμε. Νομίζω ισοδύναμες ομάδες. Η ΑΕΚ μπήκε μπροστά, δεν έχασε σε καμία στιγμή το προβάδισμα, ήταν συνέχεια 10 πόντους μπροστά και τελείωσε το παιχνίδι πολύ πιο εύκολα απ όσο περιμέναμε όλοι».  

Είναι φαβορί η ΑΕΚ για τον τίτλο;
«Όχι δεν είναι. Έκανε το 1-0 αλλά νομίζω ότι ο Κεραυνός θα επανέλθει ξεκινώντας από την Τρίτη και θα δούμε μία μεγάλη σειρά».
161