Ο τεράστιος Αντρέας Λευκαρίτης αποθεώνει τον τεράστιο Ντίνο Λευκαρίτη

Ο τεράστιος Αντρέας Λευκαρίτης αποθεώνει τον τεράστιο Ντίνο Λευκαρίτη Ο τεράστιος Αντρέας Λευκαρίτης αποθεώνει τον τεράστιο Ντίνο Λευκαρίτη

Το επίθετο Λευκαρίτη έχει συνδεθεί εδώ και δεκαετίες με το μπάσκετ της Λάρνακας και φυσικά την ΑΕΚ μας.


Από την εποχή όπου ο κ. Ντίνος Λευκαρίτης ήταν στα διοικητικά μέχρι και σήμερα με τον γιο του Αντρέα Λευκαρίτη. Η οικογένεια που γιγάντωσε την ΑΕΚ μας και αποτελεί τεράστια τιμή για όλους μας όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο πλευρό μας και ηγούνται, στηρίζουν και βοηθούν με όλες τις δυνάμεις τους.


Έτσι, στην ανακοίνωση του ο Αντρέας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κ. Ντίνο Λευκαρίτη.

«Κλείνοντας, θέλω να αναφερθώ στον πατέρα μου, Ντίνο Λευκαρίτη, που αποτέλεσε το Α και το Ω για τις επιτυχίες της ομάδας μας. Ήταν στο πλευρό μου και στα καλά και στα κακά, με καθοδηγούσε ώστε να πάρω τις σωστές αποφάσεις και πάντα με ηρεμούσε για να βλέπω τα πράγματα ορθά και λογικά», ήταν οι μεστές τοποθετήσεις του.

Εμείς ευχόμαστε αυτό να είναι απλά ένα διάλειμμα για τον Αντρέα Λευκαρίτη. Να είναι μία περίοδος που χρειάζεται να πάρει ανάσες, να αφοσιωθεί περισσότερο στην οικογένεια του την οποία στερήθηκε αρκετά με όλες τις θυσίες που έκανε και κάνει για την ΑΕΚ και σύντομα να τον δούμε πίσω ξανά στην αγαπημένη μας ομάδα.
295