Συγκινητική επιστολή Βασίλη Σελλά: «Ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια»

Συγκινητική επιστολή Βασίλη Σελλά: «Ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια» Συγκινητική επιστολή Βασίλη Σελλά: «Ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια»

Επιστολή με αφορμή την αποχώρηση του Αντρέα Λευκαρίτη από την προεδρία από τον Βασίλη Σελλά που για χρόνια αποτελεί το δεξί χέρι του προέδρου.


Ο κ Σελλάς με την επιστολή του θέλησε να στείλει και δημόσια το δικό του μήνυμα στον Αντρέα Λευκαρίτη.    


Αναλυτικά η επιστολή:

Ανδρέα,

Παρόλο που σε έχω ευχαριστήσει προσωπικά για όλα, νοιώθω την ανάγκη να το κάνω και δημόσια. Μετά από περίπου 10 χρόνια κοινής πορείας τα συναισθήματα είναι ανάμικτα, οι αναμνήσεις πολλές. Ποιος να μας το έλεγε όταν ξεκινούσαμε αυτή την προσπάθεια από τα γήπεδα της 2ης κατηγορίας, συμπαίκτες τότε, ότι θα αναβιώναμε στιγμές της ένδοξης ιστορίας του σωματείου μας.

Και όμως, με πολλή αγάπη, ειλικρίνεια και σεβασμό προς το άθλημα που αγαπάς, κατάφερες να μπεις στις καρδιές όλων των φιλάθλων, όσο και της ομάδας μας, τόσο και των αντιπάλων. Το κενό που αφήνεις πίσω είναι αναπλήρωτο, όχι μόνο για την ΑΕΚ αλλά για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα γενικότερα.  

Φίλε Ανδρέα,   

Ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα σου όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας την ιδέα της ΑΕΚ και το άθλημα που οι πατέρες μας, μας έκαναν να αγαπήσουμε. Σε ευχαριστώ όχι σαν Βασίλης, αλλά σαν ένας απλός φίλαθλος της ΑΕΚ , για την κληρονομιά που αφήνεις στην ομάδα μας και το πιο σημαντικό για το ΤΑΞΙΔΙ…
382