Εξαιρετικά δύσκολη η επόμενη μέρα για την Πετρολίνα ΑΕΚ

Εξαιρετικά δύσκολη η επόμενη μέρα για την Πετρολίνα ΑΕΚ Εξαιρετικά δύσκολη η επόμενη μέρα για την Πετρολίνα ΑΕΚ

Η αποχώρηση του Αντρέα Λευκαιρίτη από την προεδρία της Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν μία εξέλιξη που για όσους ήταν κοντά στην ομάδα ήταν και αναμενόμενη.


Ο κ. Λευκαρίτης είχε πάρει προ πολλού την απόφαση να αποχωρήσει από την προεδρία, όμως επέλεξε να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να το ανακοινώσει, έτσι ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα από την προσπάθεια της για τον τίτλο.


Μπορεί ο τίτλος να μην ήρθε, όμως το κενό που έχει αφήσει ο διοικητικός ηγέτης και αναμορφωτής της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια είναι τεράστιο. Ο κ. Λευκαρίτης μπορεί να έχει αποχωρήσει αλλά πάντα θα είναι δίπλα στην ομάδα αλλά και στην νέα προσπάθεια που θα γίνει. 

Πέρα από την αποχώρηση του Αντρέα Λευκαρίτη είχαμε και την αποχώρηση του Δημήτρη Κουκούρη. Άλλη μία σημαντική απώλεια για την μπασκετική ΑΕΚ. Σίγουρα τα άτομα που είναι εκεί θα βρουν τις λύσεις και θα βρουν το κατάλληλο προπονητή, όμως δεν θα είναι εύκολη η νέα εποχή για την ομάδα μας.

Θα πρέπει να γίνουν πολλά και θα πρέπει να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του. Ειδικά η αποχώρηση του Αντρέα Λευκαρίτη είναι τεράστιο πλήγμα. Στις μέρες μας δεν βρίσκεις τέτοιες προσωπικότητες που να παθιάζονται τόσο πολύ με την ομάδα, να τα δίνουν όλα και να ζουν και να αναπνέουν για την επιτυχία.

Γιατί τέτοιος ήταν ο Αντρέας Λευκαρίτης. Πολλές φορές έβαζε την ομάδα πάνω από τον ίδιο του τον εαυτό, πάνω ακόμη και από την οικογένεια του. Πόσοι τέτοιοι παράγοντες υπάρχουν στις μέρες μας;
257