Έρχονται σαρωτικές αλλαγές και μία μεταβατική χρονιά για την Πετρολίνα ΑΕΚ

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές και μία μεταβατική χρονιά για την Πετρολίνα ΑΕΚ Έρχονται σαρωτικές αλλαγές και μία μεταβατική χρονιά για την Πετρολίνα ΑΕΚ

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο η αποχώρηση του Αντρέα Λευκαρίτη από την προεδρία της Πετρολίνα ΑΕΚ φέρνει πολλές αλλαγές στο μπασκετικό μας τμήμα.


Ο κ. Λευκαρίτης παρά την αποχώρηση του από την προεδρία μας, θα είναι δίπλα στην ομάδα και στον Βασίλη Σελλά που ανέλαβε επικεφαλής, για να στηρίξει τη νέα προσπάθεια όσο μπορεί. 


Οι αλλαγές που έρχονται τη νέα χρονιά είναι σαρωτικές. Ήδη αποχώρησε ο Δημήτρης Κουκούρης και η ομάδα μας είναι στο ψάξιμο για νέο προπονητή. Υπάρχουν επαφές και διαβουλεύσεις μα μερικά ονόματα και όταν παρθεί η τελική απόφαση θα έρθει και η επίσημη ανακοίνωση.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι με την αποχώρηση του Αντρέα Λευκαρίτη το μπάτζετ της ομάδας μας πέφτει αισθητά. Τα περσινά νούμερα δεν θα έχουν καμία σχέση με τα φετινά, γι’ αυτό και δεν θα συνεχίσει κανείς από τους ξένους μας καλαθοσφαιριστές και θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνουν στην ομάδα οι πλείστοι Κύπριοι.  

Ταυτόχρονα, στόχος της ομάδας μας είναι να μπορέσουμε να ανεβάσουμε από τα τμήματα υποδομής κάποιους Κύπριους που θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τριβή με την πρώτη ομάδα για να αρπάξουν την ευκαιρία τους.

Ο κ. Σελλάς μαζί με τους συνεργάτες του αξιολογούν όλα τα δεδομένα. Το οικονομικό είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα και θα καθορίσει ποιοι θα έρθουν για να βοηθήσουν. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία μεταβατική σεζόν και πρέπει ο κόσμος μας να στηρίξει αυτή την αλλαγή και τη νέα προσπάθεια. Ας μην αφήσουμε την ομάδα ξανά μόνη…
494