Η συγκέντρωση, τα λάθη και το σημείο που θέλει δουλειά (δηλώσεις Παπαδόπουλου)

Η συγκέντρωση, τα λάθη και το σημείο που θέλει δουλειά (δηλώσεις Παπαδόπουλου) Η συγκέντρωση, τα λάθη και το σημείο που θέλει δουλειά (δηλώσεις Παπαδόπουλου)

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, μίλησε στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί της ΕΚΑ ΑΕΛ.


Ο προπονητής της Πετρολίνα ΑΕΚ αφού παραδέχτηκε πως είχε σκοπό να πιέσει την ΕΚΑ ΑΕΛ σε όλο το γήπεδο, στη συνέχεια εμφανίστηκε ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη, ενώ τόνισε πως θα πρέπει να διορθώσει τα λάθη της η ομάδα του.


Αναλυτικά:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την καλή εμφάνιση που έκανε σήμερα. Πραγματικά ο στόχος μας ήταν να πιέσουμε σε όλο το γήπεδο, μία ομάδα που δεν έχει ούτε φιλικά, ούτε πολλές προπονήσεις σαν ομάδα. Το κάναμε αυτό αλλά η ΑΕΛ έμενε κοντά στο σκορ και στο τέλος μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας κάναμε πολλά λάθη, χάναμε την διαφορά που χτίζαμε, μπορούσαμε να παίξουμε λίγο πιο συγκεντρωμένα και να καθαρίζαμε το παιχνίδι πιο εύκολα.

Όμως με τα λάθη μας επιτρέπαμε στην ΑΕΛ να βάλει κάποια εύκολα καλάθια. Αυτό το κομμάτι πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες μας, οι οποίοι είναι άπειροι, αλλά πρέπει να το δουλέψουμε για να κερδίζουμε και σε εκτός έδρας παιχνίδια και παιχνίδια που θα πάνε σε κλειστά σκορ. Είναι ένα από τα σημεία που θα δουλέψουμε στην συνέχεια».

Πηγή: triponta
218