Σελλάς: «Πιάσαμε πάτο, να παρθούν γενναίες αποφάσεις»! (video)

Σελλάς: «Πιάσαμε πάτο, να παρθούν γενναίες αποφάσεις»! (video) Σελλάς: «Πιάσαμε πάτο, να παρθούν γενναίες αποφάσεις»! (video)

Ο Βασίλης Σελλάς, δεν είναι από αυτούς που… μασάνε και αυτό, το απέδειξε για μιαν ακόμα φορά, στη σημερινή μας εκπομπή, «Όλα στη φόρα», ειδικά στο σημείο που κλήθηκε για να σχολιάσει την κατάσταση στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα! 


Η ατάκα που είπε, ότι «πιάσαμε πάτο και πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις», ήταν θα λέγαμε… όλα τα λεφτά, γύρω από τα όσα είπε και που… άνετα «κερδίζουν» και τον τίτλο, στο παρών κείμενο, που έχει να κάνει με τον απόηχο της συνέντευξης του προέδρου της ΑΕΚ!


Σχετικά με το σημείο εκείνο, ο Βασίλης Σελλάς, επεσήμανε ότι, πρέπει όλοι οι πρόεδροι των σωματείων, να βάλουν κάτω τα πράγματα, να αφήσουν στην άκρη, τις όποιες διαφορές ή σωματειακά συμφέροντα και να κοιτάξουν πως να φτιάξουν το ίδιο το άθλημα!

Τα υπόλοιπα

Να περάσουμε όμως και στα υπόλοιπα ζητήματα που ειπώθηκαν μέσα από τη συνομιλία με τον πρόεδρο της ΑΕΚ.

Πρώτα, έγινε μια αναδρομή στα χρόνια του ως παίκτης του τότε Πεζοπορικού, στη συνέχεια της ΑΕΚ και το που έχει ο ίδιος φθάσει, σήμερα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε τους Ντίνο και Ανδρέα Λευκαρίτη, για τους οποίους, πολύ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι η ΑΕΚ, δεν θα υπήρχε χωρίς τη στήριξη τους! Μάλιστα, για τον Ανδρέα Λευκαρίτη, σε κάποιο άλλο σημείο των όσων είπε, τόνισε ότι στα χρόνια που υπηρέτησε την ΑΕΚ, είχε δώσει και τη ψυχή του!

Ο Βασίλης Σελλάς, εξέφρασε την άποψη ότι το πρωτάθλημα, σωστά διακόπηκε, λόγω βέβαια της πανδημίας. Ωστόσο, τόνισε ότι το φαβορί για να κατακτούσε τον τίτλο, ήταν εξ`αρχής ο Κεραυνός.

Αναφερόμενος στην ομάδα του, θύμισε ότι το βαλάντιο ήταν αρκετά χαμηλό, λόγω της αποχώρησης του Ανδρέα Λευκαρίτη, αλλά η νέα ομάδα που κτίσθηκε, βελτιωνόταν συνεχώς.

Έκανε λόγο, για χαμηλό επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος και επίσης, διερωτήθηκε για το ποιοι θα αντέξουν, μετά που θα τελειώσει όλο αυτό που συμβαίνει…

Χαρακτήρισε ως τραγωδία, την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα και ενώ έκανε σύγκριση με τις παλιές εποχές, όπου τα γήπεδα, ήταν γεμάτα…

Ερωτηθείς για τη θέση του ΑΠΟΕΛ, που εκφράστηκε πρόσφατα, από τον πρόεδρο του, εκφράστηκε θετικά.

Συμφώνησε επίσης και με την άποψη, ότι η κάθε κατηγορία θα πρέπει να αποφασίζει για τα ζητήματα που την αφορούν. Σε αυτό το σημείο, έκανε και λόγο για δημιουργία τεχνοκρατικής επιτροπής.

Τα όσα είπε ο Βασίλης Σελλάς, μπορείτε να τα ακούσετε ή να τα ξανακούσετε, στον παρακάτω σύνδεσμο:

  
273