Πανικός! Live streaming ο τιτανοτεράστιος Ντάρελ Άρμστρονγκ (promo video)

Πανικός! Live streaming ο τιτανοτεράστιος Ντάρελ Άρμστρονγκ (promo video) Πανικός! Live streaming ο τιτανοτεράστιος Ντάρελ Άρμστρονγκ (promo video)

Αυτό και αν είναι… ΜΠΑΜ και μάλιστα, μεγατόνων! Ο Darrel Armstrong, ο βοηθός προπονητής των Dallas Maverick, ο κορυφαίος έκτος παίκτης και ταυτόχρονα, πιο βελτιωμένος παίκτης στο ΝΒΑ του 1999 (ο μόνος που κατάφερε και τα δυο σε μια χρονιά), που είχαμε την τιμή, να τον καμαρώσουμε και στα δικά μας γήπεδα, όταν ήλθε στον Πεζοπορικό, τώρα θα μας κάνει και την τιμή, να φιλοξενηθεί στην εκπομπή του Cyprusbasket.net «Όλα στη φόρα»!

Ο Darrel Armstrong, που για τους περισσότερους εδώ στην Κύπρο, είναι ο κορυφαίος ξένος παίκτης, που αγωνίστηκε ποτέ στο πρωτάθλημα μας (και φυσικά, διόλου άδικα), όταν ήλθε εδώ στην Κύπρο, κανείς –ίσως ούτε και ο ίδιος- δεν φανταζόταν, μέχρι που θα έφθανε…

Μετά από την Κύπρο, πήγε στην Ισπανία και η συνέχεια… γνωστή!

Πήγε στην Ισπανική Ορένσε και από εκεί στο ΝΒΑ, για να μεγαλουργήσει και μαζί και εμείς, επειδή αυτός ο παίκτης είχε αγωνισθεί στην Κύπρο.

Orlando Magic, New Orleans Hornets, Dallas Mavericks, Indiana Pacers, New Jersey Nets!!!

Θα έχει να πει, τόσα πολλά ο Darrel Armstrong και είναι επιεικώς αναμενόμενο ότι το ερχόμενο Σάββατο, θα… «σπάσουν νούμερα» από τους θεατές που θα τον παρακολουθήσουν!


470