Ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα και η… Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα και η… Ντιναμό Ζάγκρεμπ Ο Άγιαξ, η Μπαρτσελόνα και η… Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Ένα ξεχωριστό παράδειγμα θέλησε να μοιραστεί μαζί μας ο Σάνι Κίνγκσλει σχετικά με το τι σκέφτεται να κάνει και πως θέλει να δουλέψει.


«Έχω παίξει σε διάφορες χώρες και έχω κάποιες διασυνδέσεις με συλλόγους και κάποιους ανθρώπους. Έχω δουλέψει με μάνατζερ όπως ο Μέντες. Ξέρω αυτούς τους ανθρώπους, επικοινώνησα μαζί τους και αυτό που θα κάνω είναι να δω πως θα βελτιωθώ. Ο Μέντες παίρνει παίκτες από τα 12 τους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Γιουβέντους κτλ. Και στην Κύπρο και στη Νιγηρία υπάρχει μπόλικο ταλέντο αλλά χρειάζεται να μπουν κάτω από σωστές βάσεις και να αναπτυχθούν. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Για μένα αυτό είναι το στοίχημα.


Να μάθω πράγματα, να βελτιωθώ, να αναπτυχθώ πραγματικά στο πώς να αναπτύξω και να προετοιμάσω ένα παίκτη από τις Ακαδημίες για την πρώτη ομάδα. Μπορείς να δεις την Ντιναμό Ζάγκρεπ. Τι έκανε τα τελευταία 20 χρόνια. Το 65% των παικτών στο τελευταίο Παγκόσμιο ήταν από τις Ακαδημίες της. Μπορείς να δεις τον Άγιαξ, την Μπαρτσελόνα πως δουλεύουν. Στη ΑΕΚ τα τελευταία έξι χρόνια προωθήσαμε παίκτες στην πρώτη ομάδα αλλά δεν έχουν παίξει. Αυτό σημαίνει κάτι. Αυτό σημαίνει ότι δεν είχαν μία ολοκληρωμένη ανάπτυξη», σχολίασε σχετικά.

Διαβάστε ΕΔΩ την μεγάλη συνέντευξη του Σάνι Κίνγκσλεϊ στο aek24.net.
210