Σε ρυθμούς FIBA Basketball Champions League

Σε ρυθμούς FIBA Basketball Champions League Σε ρυθμούς FIBA Basketball Champions League

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Πετρολίνα ΑΕΚ, και πλέον, μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της στο FIBA Basketball Champions League.

Αναλυτικά: 

«Την δεύτερη βδομάδα προετοιμασίας της διανύει η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να μετράει πλέον αντίστροφα για τις πρώτες φετινές επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στο FIBA Basketball Champions League.Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Split (Κροατία) την Δευτέρα (13/09) και στην συνέχεια, εφόσον προκριθεί, την Fribοurg Olympic (Ελβετία). Στον τρίτο και τελευταίο προκριματικό γύρο πριν από τους ομίλους του FIBA Basketball Champions League αντίπαλος θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Salon Vilpas (Φινλανδία)-Cluz Napoca (Ρουμανία) ή Περιστέρι (Ελλάδα). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Περιστέρι.

Πέραν από την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, με παρουσία όλων των καλαθοσφαιριστών μας, ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στα φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα μας αναμετρήθηκε με την ΕΘΑ και θα ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό με αντίπαλο τoν Απόλλωνα, ενώ το Σάββατο (11/09) η αποστολή της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας θα αναχωρήσει με προορισμό την Αθήνα».

89