Ξεκάθαρο μήνυμα από τον πρόεδρο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν (δηλώσεις)

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον πρόεδρο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν (δηλώσεις) Ξεκάθαρο μήνυμα από τον πρόεδρο λίγο πριν την έναρξη της σεζόν (δηλώσεις)

Μία πολύ δύσκολη χρονιά ξεκινά για την Πετρολίνα ΑΕΚ στην καλαθόσφαιρα με την ομάδα της Λάρνακας να καλείται να διατηρήσει τα κεκτημένα.


Σε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, η ομάδα έχει δύσκολο έργο μιας και αρχίζει την Πέμπτη με το Σούπερ Καπ κόντρα στον Κεραυνό, ενώ έχει τις δεδομένες απουσίες των Μαντοβάνη και Μανωλόπουλου οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από πέρσι και θα χάσουν αρκετά παιχνίδια.


Το LarnakaSports επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ομάδας, Βασίλη Σελλά, για να μας πεις δυο λόγια λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν.

«Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά. Υπάρχει η τιμωρία της περσινής σεζόν όπου τη 2η αγωνιστική και την 5η θα παίξουμε σε ουδέτερη έδρα κεκλεισμένων των θυρών, εναντίον Απόλλωνα, ως επίσης υπάρχουν οι απουσίες Μαντοβάνη και Μανωλόπουλου, όπου λόγω τιμωρίας δεν θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αρκετό καιρό. Ταυτόχρονα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου στα τρία από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της σεζόν καλούμαστε να αγωνιστούμε εναντίον, κατά την προσωπική μου γνώμη, των τριών συν διεκδικητών του πρωταθλήματος. Τον Κεραυνό την 1η αγωνιστική στο Στρόβολο, τον Απόλλωνα στην Λάρνακα την 3η αγωνιστική και το ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο την 4η».

Πως περιμένετε γενικότερα την ομάδα φέτος; Είναι εφικτό να κάνετε ότι και πέρσι;
«Όπως βλέπετε ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός για όλα αυτά που προανέφερα. Η ομάδα όμως είναι μαθημένη στα δύσκολα και με σκληρή δουλειά θα είναι εκεί την στιγμή που πρέπει».

Ένα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο;
«Να στηρίξει την ομάδα με όποιο τρόπο μπορεί και να είναι σίγουρος ότι η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές μας θα κάνουν τα πάντα για να έχουμε και φέτος μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει μέχρι τέλους όλους τους τίτλους».

Πηγή: Larnakasports
157