Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε...

Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε... Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε...

Μεγάλη προσπάθεια κατέλαβε η ομάδα μας απέναντι στον ΚΕραυνό για να κατακτήσει το Σούπερ Καπ αλλά στο τέλος δεν τα καταφέραμε.

Διαβάστε την ανάλυση του αγώνα από το rebound.


Α` Ημίχρονο


Παιχνίδι αρκετών διακυμάνσεων, αλλά και γρήγορου ρυθμού, ήταν το σκηνικό κατά το πρώτο μισό με το σκορ στα μισά της αναμέτρησης να είναι στο 41-45 για τον Κεραυνό.

Έναν Κεραυνό που είχε καλύτερο ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια να έχει θέματα με την περιφερειακή του άμυνα, όπου η ΑΕΚ βρήκε αρκετές λύσεις. Οι πρασινοκίτρινοι πέρασαν και μπροστά στο σκορ, αλλά με τη λήξη της 1ης περιόδου το σκορ ήταν σε μηδενική βάση. 22-22.

Όσο για τη 2η περίοδο, ο Κεραυνός λύσεις στην άμυνα του, μετά που είδε την ΑΕΚ να μπαίνει με ένα 10-2 σερί, που της έδωσε προβάδισμα με +8 (32-24).

Καλύτερος (κυρίως αμυντικά) στη συνέχεια ο Κεραυνός πέρασε μπροστά και με 0-11 σερί, το σκορ πήγε στο 32-35. Κοντά οι δυο ομάδες στο σκορ, ως και τη λήξη του ημιχρόνου, σημείο στο οποίο, το σκορ έγινε 41-45.

Β` Ημίχρονο

Ο Κεραυνός συνέχισε στην πιεστική άμυνα και κατά το τρίτο κομμάτι του αγώνα και αφού αρχικά και για πρώτη φορά, η διαφορά ανέβηκε στους 10 (43-53), στη συνέχεια, συντήρησε ένα σταθερό προβάδισμα, με την ΑΕΚ να πιέζει με τη σειρά της, στην προσπάθεια της να επανέλθει στο παιχνίδι.

Ωστόσο, αυτό που κατάφερε η Πρωταθλήτρια, ήταν να ρίξει τη διαφορά ως το 6 και ενώ στο 30`, ο Κεραυνός προηγήθηκε με 56-62.

Πιεστική και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου η ΑΕΚ, αλλά ο Κεραυνός είχε τον τρόπο να την απορροφήσει και όχι μόνο αυτό, αλλά στο 33`, η διαφορά άνοιξε στο +12 για τους ερυθροκίτρινους (56-68).

Ο χρόνος κυλούσε σε βάρος της ΑΕΚ και υπέρ του Κεραυνού, που εξακολουθούσε να κρατάει ένα σταθερό προβάδισμα, μέχρι και τα τελικά στάδια.

Στο 39`, η ΑΕΚ μείωσε σε 69-74. Αλλά ως εκεί ήταν. Με καλάθι του Μπερνς το σκορ πήγε στο 69-76 και ενώ με τρίποντο του Παντελή η ΑΕΚ μείωσε σε 72-76, ο Κεραυνός ανέβηκε στο +6 (72-78) στο 39`38“ και κάπου εκεί, κρίθηκε ο νικητής.

Τελικό σκορ 74-82.

 
170