Σεβασμός, καλό διάβασμα και... ποιος φόβος

Σεβασμός, καλό διάβασμα και... ποιος φόβος Σεβασμός, καλό διάβασμα και... ποιος φόβος

Το όνειρο υλοποιήθηκε.  Η ομάδα μας έγραψε μία νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία της.  Από το βράδυ της 30ης Αυγούστου είναι στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.   


Την επόμενη μέρα, 31η Αυγούστου, έμαθε και αντιπάλους.  Λεβερκούζεν, Ζυρίχη, Λουντογκόρετς...   


Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη ομάδα από το 4ο γκρουπ δυναμικότητας που κληρώθηκε και κατευθείαν στον 1ο όμιλο, εκεί όπου περίμεναν οι ομάδες από Γερμανία, Ελβετία και Βουλγαρία.   

Σίγουρα, η κάθε ομάδα έχει τη δική της ιστορία, το δικό της εκτόπισμα, βεληνεκές στις διοργανώσεις των χωρών τους και στις ευρωπαϊκές.

Η ΑΕΚ δεν υποτιμά καμία από αυτές.  Η ΑΕΚ λογαριάζει για τα καλά και σέβεται και τις τρεις ομάδες.  Δεν είναι και λίγο πράγμα η ομάδα μας να κοντράρεται με ομάδα της Μπουντεσλίγκας.  Δύσκολο έργο περιμένει την ΑΕΚ μας και απέναντι στην Ελβετική όπως και κόντρα στη Βουλγάρικη ομάδα.

Εντούτοις, η φετινή ΑΕΚ έχει μεγαλώσει για τα καλά.  Παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτερη.  Πήρε και περαιτέρω δυναμική και ανέβασμα και άλλο της ψυχολογίας με την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.  Εάν και εφόσον άπαντες στην ομάδα μας διαβάζουν τόσο καλά τι μας περιμένει, τα εμπόδια που θα έχουμε στον πρώτο όμιλο της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ε ναι τότε μπορούμε και για το κάτι παραπάνω.  Προσγειωμένα όλοι είμαστε, με χαμηλούς τόνους, αλλά με τέτοια τεχνική ηγεσία και τέτοιους παικταράδες, με σταθερότητα και χωρίς να επηρεαστούμε από τις εγχώριες υποχρεώσεις μας, τότε ναι ρε ΑΕΚ μπορείς και για το κάτι παραπάνω. Σίγουρα, οι έδρες Λεβερκούζεν και Ζυρίχης είναι τέτοιες "καυτές" που θα έχουμε πάρα πολύ δύσκολες αποστολές, αλλά ποτέ μην πεις ποτέ.  Φτάνει βέβαια, το ΓΣΠ να μας βγει όπως και το δικό μας σπίτι, το «ΑΕΚ Αρένα» που είναι το φρούριο μας και δεν παραβιάζεται ούτε και η εστία μας.

Πάμε ΑΕΚ για ακόμη πιο τρελή πορεία!!!

 
892