Ας μην γίνει το δικό τους...

Ας μην γίνει το δικό τους... Ας μην γίνει το δικό τους...

Πολλοί είναι αυτοί που χαίρονται με τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδα μας.   


Εκεί που μας ζήλευαν και θαύμαζαν την πορεία μας σε Κύπρο και Ευρώπη, στα τελευταία παιχνίδια ντεφορμάρισμα και... κοιλιά, έφερε την ΑΕΚ να είναι πίσω στον βαθμολογικό πίνακα.    


Τρίτοι... αλλά και εμείς, φέρουν την ευθύνη, για το που βρίσκεται η ΑΕΚ σήμερα, αλλά θα πρέπει το μήνυμα να πάει προς πάσα κατεύθυνση στο οικοδόμημα μας.   

Ας μην κάνουμε τη χάρη σε όλους αυτούς που βλέπουν την ΑΕΚ ότι ξεφουσκώνει για τα καλά.  Ας μην γίνει το δικό τους, αυτών που βγήκαν από τη «σπηλιά» τους εδώ και μερικές μέρες και λένε το Πι τους και το Ξι τους για την ΑΕΚ μας.

Η ΑΕΚάρα μεγαλώνει και το δείχνει τα τελευταία χρόνια με όλα όσα γίνονται τόσο στην ομάδα όσο και γενικότερα ότι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να κάνει σε τέτοιες δύσκολες περιόδους και το έδειξε στο παρελθόν.

Οι παίκτες με την τεχνική ηγεσία, τώρα που η ΑΕΚ είναι πίσω, έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν μηχανές στη διακοπή των Χριστουγέννων και να πάρουν μπρος το 2019 για τη γερή, δυνατή, αντεπίθεση.

Τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά με τις σωστές κινήσεις και τα θετικά αποτελέσματα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής στο δρόμο των επιτυχιών.
891