«Γεννά» ερωτηματικά η απόφαση της ΚΟΠ για την ένσταση

«Γεννά» ερωτηματικά η απόφαση της ΚΟΠ για την ένσταση «Γεννά» ερωτηματικά η απόφαση της ΚΟΠ για την ένσταση

Είναι γεγονός πως η νέα ενημέρωση από την ΚΟΠ, το πρωί της Τρίτης, για το θέμα της ένστασης που κατέθεσε η ομάδα μας κατά του κύρους του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής με την Πάφο FC, για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Ζαντή, ότι η τελική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, έχει φέρει αρκετά αρνητικά σχόλια από κόσμο της ομάδας μας και όχι μόνο.   


Δεν είναι πρέπον να καθυστερεί τόσο μία απόφαση.  Δεν γίνεται, πλέον, τόσο κοροϊδία.  Να σε παίρνει η ίδια η ομοσπονδία από τη μία μέρα στην άλλη για να πάρει μία απόφαση.  Δεν γίνεται...


Είναι τέτοιο σκηνικό που κάνει και τον καθένα, όπως και εμάς, να είμαστε σε θέση να λέμε ότι... «σε παίρνουν για κορόιδο»!

Πόσο δε, να σου λέει ότι τη μέρα που δίνεις ένα αγώνα, και τι αγώνα, τόσο σημαντικό και κρίσιμο που κρίνεται η πορεία σου σε έναν βασικό στόχο που έθεσες από το περασμένο καλοκαίρι, (παίχνίδι κυπέλλου απέναντι σε Νέα Σαλαμίνα), θα μάθεις και απόφαση που σε αφορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

Είτε η απόφαση ανακοινωθεί πριν από το παιχνίδι κυπέλλου, είτε μετά από αυτό λίγο μετά που θα λήξει, δεν παύει από το να σε διατηρεί σε θέση να είσαι στην... πρίζα, για να μάθεις εάν θα έχεις επιπλέον 2 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ή εάν θα μείνεις εκεί που είσαι σήμερα!

Ναι μεν η ομάδα μας έχει τα δικά της προβλήματα, εσωτερικά, με τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και οκτώ παιχνίδια, αλλά είναι ανεπίτρεπτο από την ΚΟΠ να κάνει ένα τέτοιο... παιχνίδι, και συνάμα να μας λέει ότι έχεις παιχνίδι, θα μάθεις και απόφαση που σε αφορά.  Επηρεάζει, όπως και να το κάνουμε, είτε λίγο είτε πολύ, όλους μα όλους.
852