Μικρέ, μην μασάς! Συνέχισε και εμείς εδώ είμαστε…

Μικρέ, μην μασάς! Συνέχισε και εμείς εδώ είμαστε… Μικρέ, μην μασάς! Συνέχισε και εμείς εδώ είμαστε…

Είναι αλήθεια ότι ο αποκλεισμός από τον ΑΠΟΕΛ οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μας λάθη.


Λάθη τα οποία δεν έπρεπε να γίνουν και έπρεπε να αποφευχθούν. Στο πρώτο γκολ ο Ιγκόρ κάνει τραγικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον Βιντιγκάλ, στο δεύτερο ο Καταλά έπεσε άτσαλα στον Μερκή σε μία φάση που έπρεπε να προσέξει, ενώ στο τρίτο γκολ ο Χέφελ ξεκίνησε τη φάση για τον ΑΠΟΕΛ.


Όπως και να το κάνουμε ένα λάθος πάντα σε παίρνει από κάτω. Ο Ιγκόρ απογοητεύτηκε πολύ από το λάθος του σε ένα τόσο σημαντικό σημείο του αγώνα. Ο νεαρός όμως έδειξε χαρακτήρα, πείσμα και αποφασιστικότητα.  

Δεν το έβαλε κάτω και ήταν συγκλονιστικός στο δεύτερο μέρος. Έκανε αρκετές κούρσες από δεξιά, πίεσε τον ΑΠΟΕΛ, κέρδισε και το πέναλτι με το οποίο προηγηθήκαμε με 2-1. Ο τρόπος που πανηγύρισε το πέναλτι που κέρδισε λέει πολλά.

Ο Ιγκόρ είναι ένας παικταράς και πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς ο κόσμος να μην τον πάρει από κάτω το λάθος με τον ΑΠΟΕΛ. Το ίδιο και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας. Επιβάλλεται να είμαστε δίπλα τους.

Υπάρχουν σημαντικοί στόχοι μέχρι το τέλος της χρονιάς και αν όλοι παίζουν με το ίδιο πάθος και την ίδια αποφασιστικότητα όπως ο Ιγκόρ, τότε μπορούμε να κάνουμε και κάτι παραπάνω…   
840