Άντρος Καραπατάκης! Ο δικός μας ηγέτης που έγινε ο εφιάλτης όλων…

Άντρος Καραπατάκης! Ο δικός μας ηγέτης που έγινε ο εφιάλτης όλων… Άντρος Καραπατάκης! Ο δικός μας ηγέτης που έγινε ο εφιάλτης όλων…

Είναι οι στιγμές που όταν διαβάζεις κάτι μεμπτό για τον άνθρωπο Άντρο Καραπατάκη σε βγάζει... «έξω από τα ρούχα σου».


Είναι γεγονός πως όταν η ομάδα μας βρίσκει τα πόδια της και τα πάει περίφημα, οι αντιπάλοι προσπαθούν να σου την... σπάσουν, να σε «κτυπήσουν» με διάφορα μέσα για να σε πληγώσουν και να σου δημιουργήσουν προβλήματα.


Πρόσφατο παράδειγμα αυτό που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο «ΑΕΚ Αρένα» και το ότι ξεκίνησε ένα... «παραμύθι» από διάφορες πλεύσεις ότι για όλα φταίει ο πρόεδρος, Άντρος Καραπατάκης.  

Τις προηγούμενες χρονιές είδαμε να δέχεται και «πυρά» ο ηγέτης της ομάδας μας και στις αναμετρήσεις που είχε απέναντι σε άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος μας, για παράδειγμα κάποια αβάσιμα και αστεία πυρά από ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα. Τώρα προσπαθούν και άλλοι να κάνουν τα δικά τους.

Ε λοιπόν, εμείς αυτό που λέμε είναι ένα, και βάλτε όλοι καλά μέσα στο μυαλό σας, ο «Τίγρης» είναι ΗΓΕΤΗΣ και ΑΕΚΤΖΗΣ και θα λειτουργεί για το καλώς νοούμενο συμφέρον της ομάδας μας και το ποιος είναι και ο χαρακτήρας του, αλλά και το επίπεδο του ως άνθρωπος, το έδειξε πολλάκις και θα το δείχνει, έστω και εάν για πολλούς είναι... «εφιάλτης».

Μακάρι στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου να υπήρχαν κι άλλοι παράγοντες με το ήθος του Άντρου Καραπατάκη και σίγουρα τα πράματα θα ήταν πολύ καλύτερα… Όσοι δεν αντέχουν να βλέπουν την ΑΕΚ να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο πρέπει να το συνηθίσουν και να το χωνέψουν… 
1014