Δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη! Με Ιδιάκεθ για την κορυφή…

Δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη! Με Ιδιάκεθ για την κορυφή… Δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη! Με Ιδιάκεθ για την κορυφή…

Είναι γεγονός πως από τη στιγμή που προέκυψε από Ισπανία μεριά η είδηση ότι ο προπονητής της ομάδας μας, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, είναι στα υπόψη της Εσπανιόλ, δημιουργήθηκε ένα... θέμα από το πουθενά επί της ουσίας.


Βέβαια, αυτό το ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας δεν εξέπληξε ιδιαίτερα, μιας και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει δείξει για χρόνια έργο στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά όλα όσα αφορούν το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του, άρα είναι και τιμή για τον ίδιον να υπάρχουν στραμμένα βλέμματα προς αυτόν από γνωστές ομάδες.


Μπορεί να μην έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες και καταστάσεις από τη Σαραγόσα πριν έρθει για δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, αλλά ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ είναι ένας προπονητής άριστος γνώστης του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Με το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα μας, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη του θητεία, αποτελεί επιβράβευση για τον ίδιο ακόμη και το γεγονός ότι το όνομα του είναι ή ήταν στη λίστα των Καταλανών.

Η ομάδα μας έχει δείξει ότι δεν κλείνει πόρτες σε κανέναν. Όμως δεν υπάρχει θέμα Ιδιάκεθ και ο Βάσκος θα συνεχίσει τη δουλειά του με στόχο να μας οδηγήσει στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου…
651