«Ένα ημίχρονο με το ζόρι βγάζει…»

«Ένα ημίχρονο με το ζόρι βγάζει…» «Ένα ημίχρονο με το ζόρι βγάζει…»

Έχουμε συνηθίσει και έχουμε μάθει ως οπαδοί να έχουμε τρελές απαιτήσεις. Το γεγονός ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε διαρκεί άνοδο τα τελευταία χρόνια μας έχει κάνει να χάσουμε πολλές φορές την μπάλα.


Μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια με την Πετροκούμπ ακούσαμε πολλά και διάφορα. «Ο Γιάννου είναι τελειωμένος, Ένα ημίχρονο με το ζόρι βγάζει πλέον…», είδαμε σε σχόλια οπαδών μας.


«Ο Τέτε να φύγει δεν κάνει», «Του Κάσες γιατί του ανανεώσαμε», «Ο Ακοράν γιατί έμεινε και έφυγε ο Λαρένα», «Μας λείπει ο Λαρένα, τι κάνει ο Μουρίγιο;».

Αυτά ήταν μερικά σχόλια που είδαμε από φίλους της ομάδας μας ή και που μας έστειλανμετά τα ματς με την Πετροκούμπ…  

Μετά το 3-0 κόντρα στην Λέφσκι όλα δια μαγείας ηρέμησαν. Μήπως ο Γιάννου ξαφνικά έγινε παικταράς, μήπως ο Κάσες έμαθε μπάλα, μήπως ο Ακοράν έβγαλε «φτερά»; Μήπως ο Λαρένα επέστρεψε;

Το συμπέρασμα είναι ένα και πρέπει να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Μικροί και μεγάλοι…

Μία ομάδα για να χτιστεί χρειάζεται υπομονή, όραμα, φιλοδοξίες. Ο Μουρίγιο ξέρει τι κάνει. Και ξέρει τι πρέπει να κάνει πολύ καλύτερα απ’ όλους μας. Όπως και η διοίκηση… Στηρίζουμε την ομάδα χωρίς γκρίνια. Όλοι έχουμε απαιτήσεις και όλοι θέλουμε την ομάδα μας να πηγαίνει καλά.

Όσο γκρινιάζουμε και δημιουργούμε θέματα και προβλήματα μέσα από τα… δικά μας μάτια, αυτό μόνο κακό αντίκτυπο μπορεί να έχει στην ομάδα μας…
1764