Ο κόσμος είναι η ασπίδα μας στις ανελέητες επιθέσεις…

Ο κόσμος είναι η ασπίδα μας στις ανελέητες επιθέσεις… Ο κόσμος είναι η ασπίδα μας στις ανελέητες επιθέσεις…

Ακούσαμε πολλά και διάφορα αναφορικά με το θέμα της διαιτησίας του Γιώργου Νικολάου. Δεν ασχοληθήκαμε καθαρά για να μην προκαλέσουμε μεγαλύτερη ένταση.


Επειδή όμως βλέπουμε να λέγονται και να γράφονται πολλά και διάφορα δεξιά και αριστερά θα ήθελα να πω δυο λόγια.


Αλήθεια, αν ο Νικολάου ήθελε να ευνοήσει και να βοηθήσει την ΑΕΚ δεν θα το έκανε με το να βγάλει κόκκινη κάρτα στην καρατιά πάνω στον Τρισκόφσκι στο πρώτο κερδισμένο πέναλτι μόλις στο 10ο λεπτό; Αν το έκανε όπως έπρεπε η Ομόνοια θα έφευγε με μία περιποιημένη πεντάρα. Συνηθισμένη είναι άλλωστε στην Αρένα…

Ακούμε να λέγονται διάφορα για παρασκήνιο και πολλές άλλες μπούρδες. Από πότε θεωρείται ρε μάγκες ομάδα του παρασκηνίου η ΑΕΚ; Αν ήταν έτσι θα είχαμε δυο πρωταθλήματα τουλάχιστον στην τροπαιοθήκη μας, θα είχαμε πολύ καλύτερες διαιτησίες διαχρονικά και δεν θα μας έσφαζαν με κάτι συνεχόμενες κόκκινες κάρτες και κάτι περίεργα σφυρίγματα.

Οι ανελέητες επιθέσεις που δέχεται η ομάδα μας από τη Λευκωσία είναι κάτι που εμείς πρέπει να προστατεύσουμε. Εμείς ο κόσμος. Οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο με δυναμική παρουσία, με φωνή, με υποστήριξη.

Φτάνει με τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Εκεί την ισοπαλία δεν μας την χάρισε κανείς. Την κερδίσαμε με το σπαθί μας. Την κερδίσαμε με την μαχητικότητα μας μέχρι το τέλος. Αυτή η ομάδα δεν χάνει έτσι εύκολα και ας το εμπεδώσουν καλά όλοι!

Τώρα σειρά παίρνει ο Ολυμπιακός. Παρά τη δύσκολη μέρα που όρισαν το ματς όσοι περισσότεροι πάμε γήπεδο τόσο το καλύτερο. Έτσι, για να στείλουμε και τα κατάλληλα μηνύματα…
1207