Σαν μονομάχοι μέσα στη ζούγκλα – Ντροπή των υπόλοιπων ομάδων…

Σαν μονομάχοι μέσα στη ζούγκλα – Ντροπή των υπόλοιπων ομάδων… Σαν μονομάχοι μέσα στη ζούγκλα – Ντροπή των υπόλοιπων ομάδων…

Για μία ακόμη φορά η διοίκηση μας έδειξε πόσο σωστή και σοβαρή είναι. Έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από το κύμα που προσπαθούν όλοι οι άλλοι να δημιουργήσουν και να παρασύρουν ότι βρίσκουν μπροστά τους.


Αυτή η διοίκηση έχει αρχές, ήθος και ξέρει τι θέλει. Ξέρει να σέβεται τον κόσμο αλλά και τους ποδοσφαιριστές.


Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και ο Ευάγγελος Μούσκος έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να μπορέσουν, κόντρα σε όλα και σε όλους, να έχουμε ξανά πρωτάθλημα.

Κάποιοι όμως δεν ήθελαν (μόνο η Ανόρθωση ήταν υπέρ μας). Κλείστηκαν στη σιωπή τους και μετά ήρθαν να μας πουλήσουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό του ποδοσφαίρου. Αφού ακυρώθηκε το πρωτάθλημα είδαμε αστείες και προκλητικές ανακοινώσεις. Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Απόλλωνας και όχι μόνο μας έκαναν να γελάσουμε με την καρδιά μας.

Μόνο που όλη αυτή η ιστορία δεν ήταν για γέλια. Για κλάματα είναι το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση μας όμως έδειξε πόσο πολύ διαφέρει από τις υπόλοιπες. Το ήθος και η αξιοπρέπεια δεν ξεπουλιούνται και αυτή η διοίκηση το έδειξε πολλάκις. Οι υπόλοιπες απλά ακολουθούν τα οικονομικά τους συμφέροντα και τίποτα περισσότερα…
755