Τα τέσσερα καυτά ερωτήματα στον Πάρι Παπαέλληνα που ψάχνουν απαντήσεις

Τα τέσσερα καυτά ερωτήματα στον Πάρι Παπαέλληνα που ψάχνουν απαντήσεις Τα τέσσερα καυτά ερωτήματα στον Πάρι Παπαέλληνα που ψάχνουν απαντήσεις

Όπως σας είχαμε γράψει στο παρελθόν, αναμέναμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα ανάδειξης πρωταθλητή στην Κυπριακή Καλαθόσφαιρα.


Επειδή αυτή η ιστοσελίδα αναδεικνύοντας τα θέματα που ταλανίζουν την Κυπριακή καλαθόσφαιρα δεν χάνει το χιούμορ της, θέλει να θέσει κάποια ερωτήματα στον κ.Πάρι Παπαέλληνα γιατί ειλικρινά με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε θα χρειαστούμε ψυχίατρο!


Δεν φτάνει που ο τόπος μαστίζεται από την πανδημία και επηρεάστηκαν οι δουλειές όλου του κόσμου, θα πρέπει να βρει και λεφτά για ψυχαναλύσεις. Προτείνουμε στην κυβέρνηση όπως συμπεριλάβει στα μέτρα στήριξης των εργαζομένων ειδικό επίδομα για ψυχανάλυση γιατί μόνο αυτό θα σώσει τον κοσμάκη από αυτά που ακούει και διαβάζει.

Τοποθέτηση κ. Πάρι Παπαέλληνα:

«Πολλές Ευρωπαϊκές χώρες ανακηρύξαν πρωταθλητή βάσει της βαθμολογίας εκείνη τη στιγμή. Δεν μιλάμε για μικρές χώρες, αλλά για χώρες όπως η Πολωνία η Λιθουανία η Σουηδία το Βέλγιο, η Δανία και άλλες που ανακηρύξαν πρωταθλητή με βάση τη βαθμολογία που υπήρχε εκείνη τη στιγμή».

Ερώτημα 1ο

Κύριε Πάρι, επειδή αναφερθήκατε για «μεγάλες» χώρες μπασκετικά όπως η Πολωνία η Λιθουανία η Σουηδία το Βέλγιο, η Δανία και άλλες… με την λογική σας πρέπει να θεωρήσουμε ότι άλλες χώρες και άλλες διοργανώσεις που δεν ανακήρυξαν πρωταθλητή φέτος, όπως η Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία, Σερβία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Ολλανδία, Αδριατική Λίγκα, VTB League, Ευρωλίγκα, Eurocup είναι «μικρές»;

Τοποθέτηση κ. Πάρι Παπαέλληνα:

«Και μάλιστα, θα πρέπει να τονίσω πως, πολλές από αυτές τις χώρες είχαν ανάλογες περιστάσεις με την Κύπρο. Η ομάδα που προηγείτο με μία νίκη διαφορά από τη δεύτερη ή με δύο νίκες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Όπως ήμασταν και εμείς με δύο νίκες διαφορά από τον δεύτερο».

Ερώτημα 2ο

Κύριε Πάρι, σας ξανά ρωτήσαμε στο παρελθόν αλλά απάντηση δεν πήραμε. Σε περίπτωση που το παιχνίδι στην Λάρνακα τελείωνε όπως έπρεπε να τελειώσει… Δηλαδή λέμε τώρα… εάν ο διαιτητής κ.Ζάνεφ, υπενθυμίζω… απλώς λέμε τώρα… σφύριζε την παράβαση του Haggins στον Σιζόπουλο και έπαιρνε η ΑΕΚ την νίκη, θα υπήρχε ισοβαθμία με πλεονέκτημα της ΑΕΚ γιατί θα είχε στα μεταξύ μας παιχνίδια 2 νίκες έναντι 1. Ποια θα ήταν η θέση σας;

Τοποθέτηση κ. Πάρι Παπαέλληνα:
«Φέτος είναι ένα ακόμη ένα πρωτάθλημα ή μάλλον ένα νταμπλ που έχει χαθεί άδικα. Όλοι μπορούν να παραδεχθούν πως ο Κεραυνός ήταν η καλύτερη ομάδα της σεζόν 2019-2020 και δεν θα πάρει το πρωτάθλημα. Και δεν το θέλουμε κιόλας. Είναι ακόμη ένα πρωτάθλημα που δυστυχώς έχει χαθεί άδικα για εμάς».

Ερώτημα 3ο

Μα κύριε Πάρι μου, χάσατε το νταμπλ άδικα; Μα το νταμπλ κύριε Πάρι μου; Στο μπάσκετ υπάρχει μια μικρή… ασήμαντη… λεπτομέρεια… δηλαδή ότι υπάρχουν playoffs και ο τελευταίος μπορεί μαθηματικά να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο δε, είναι ο θεσμός των εκπλήξεων με knock out αγώνες.

Επειδή όμως είμαστε γενναιόδωροι θα προτείνουμε να σας δώσουν από τώρα προκαταβολικά και το Super Cup της επόμενης χρονιάς...

Τελικά επειδή μας μπερδέψατε… Το θέλετε το νταμπλ ή δεν το θέλετε;

Τοποθέτηση κ. Πάρι Παπαέλληνα:

«Ο Κεραυνός δεν θέλει να μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία να παρακαλέσει τον οποιονδήποτε, να κάνει κάποιο πάρε-δώσε και να ανταλλάξει χάρες ώστε να αναδειχθεί πρωταθλητής».

Ερώτημα 4ο

Κύριε Πάρι μου, επειδή οι κακές γλώσσες λένε ότι ανήμερα της ψηφοφορίας «έπεσαν κάτι τηλεφωνηματάκια» σε άλλες ομάδες σχετικά με την ανάδειξη πρωταθλητή αληθεύει;

Αγαπητοί αναγνώστες, νομίζω πως μετά αυτό το άρθρο είμαι απόλυτα έτοιμος να πάω να πιω τα χάπια μου…

Φιλάκια…
718