Τέτοιες νίκες με ανάγκασαν να γράψω ξανά…

Τέτοιες νίκες με ανάγκασαν να γράψω ξανά… Τέτοιες νίκες με ανάγκασαν να γράψω ξανά…

Πάει καιρός να γράψω και να αναφερθώ στα της ομάδας μας. Από το ξεκίνημα της νέας προσπάθειας με την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα ήμουν σίγουρος και για την επιστροφή της ομάδας μας σε υψηλά στάνταρ.


Δεν περίμενα όμως η αλήθεια να γίνει τόσο σύντομα. Να δούμε την ΑΕΚ μας ξανά πρωταγωνίστρια και στην κορυφή άμεσα. Ακόμη και στην πρώτη μεγάλη επιτυχία με τον Απόλλωνα είχα τις αμφιβολίες μου.


Είπα να περιμένω λίγο ακόμη να δω που το πάει η ομάδα μας. Η νίκη με τον Εθνικό με έπεισε περισσότερο από κάθε άλλη νίκη. Με έπεισε πολύ περισσότερο και από τη νίκη κόντρα στην Ανόρθωση.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά κερδίσαμε τον σκληροτράχηλο Εθνικό στην κακή μας μέρα και το παιχνίδι το κέρδισε και ο πάγκος. Ο πάγκος που φέτος είναι πολύ διαφορετικός και πολύ πιο… γεμάτος. Ο Καταλά κάνει καλή διαχείριση και κρατά σε εγρήγορση όλους τους παίκτες. Δίνει ευκαιρίες σε όλους και τους έχει ετοιμοπόλεμους και αυτό λέει πολλά.

Με έπεισε η νίκη με τον Εθνικό γιατί δείχνει χαρακτήρα. Δείχνει μία ομάδα που και θέλει και μπορεί να μείνει στην κορυφή. Μακάρι να έχουμε την ίδια συνέχεια και την ίδια συνέπεια.

Θέλω όμως περισσότερο κόσμο εντός έδρας. Είναι κρίμα να μην έχουμε στην Αρένα, στο σπίτι μας, τον κόσμο που επιβάλλεται να έχει μία ομάδα που χτυπά πρωτάθλημα. Ας κάνουμε όλοι ότι μπορούμε να δούμε μία Αρένα ακόμη πιο δυνατή…
1109