Κλωτσιές, ξύλο, ατιμώρητα μαρκαρίσματα και πολλά άλλα είχε το μενού με Μασιά

Κλωτσιές, ξύλο, ατιμώρητα μαρκαρίσματα και πολλά άλλα είχε το μενού με Μασιά Κλωτσιές, ξύλο, ατιμώρητα μαρκαρίσματα και πολλά άλλα είχε το μενού με Μασιά

Η ομάδα μας άφησε δυο πολύτιμους βαθμούς. Σίγουρα η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που όλοι θέλαμε και περιμέναμε για να έρθει η νίκη.


Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε ακόμη και όταν δεν είμαστε στη μέρα μας. Το μήνυμα όμως αυτό μας το έστειλε ξεκάθαρα ο Δημήτρης Μασιάς με την προκλητική του διαιτησία.


Θα πει κανείς μα τι θέλει η ΑΕΚ και φωνάζει; «Οκ», συμφωνούμε ότι το γκολ του Ακροάν ήταν οφσάιτ. Και τι πάει να πει αυτό; Ότι πρέπει ο Μασιάς και οι βοηθοί του να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να μην κάνει φάση η ΑΕΚ και για να μην κερδίσει;

Κάθε τρεις και λίγο σφύριγμα. Σκληρά μαρκαρίσματα ατιμώρητα, κάρτες δεν έβγαζε μιας και θα έμεναν με οκτώ οι του Ερμή. Σκληρά φάουλ υπέρ μας δεν μας έδωσε και από το 70΄ και έπειτα δεν μας άφησε να κάνουμε παιχνίδι.

Εκνεύρισε τόσο πολύ όλη την ομάδα που στο τέλος τα άκουσε. Μιλάμε για ένα διαιτητή ο οποίος πριν μία βδομάδα δε διέκοψε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ όταν τραυματίστηκε ball boy από κροτίδα που έφυγε από την κερκίδα του οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

Γιατί αν το διέκοπτε θα μιλούσαμε για πολλές και μαζεμένες συνέπειες που θα είχαν οι «άξιοι» πρωταθλητές.

Όπως και να έχει εμείς συνεχίζουμε και όπως είπε και ο Ιδιάκεθ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα ακόμη κι αν ενοχλεί κάποιους».

 
1365