Να μην γίνουμε αυτοκαταστροφικοί! Βάλτε τέλος στην μουρμούρα με την κάθε ευκαιρία

Να μην γίνουμε αυτοκαταστροφικοί! Βάλτε τέλος στην μουρμούρα με την κάθε ευκαιρία Να μην γίνουμε αυτοκαταστροφικοί! Βάλτε τέλος στην μουρμούρα με την κάθε ευκαιρία

Έχω κουραστεί μετά από ένα-δυο μη επιθυμητά αποτελέσματα να βγαίνουν διάφοροι και να φωνάζουν και να σπέρνουν ζιζάνια. Το να μην είσαι ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας είναι κατανοητό.


Το να μειώνεις όμως όλη την προσπάθεια και να μηδενίζεις τα πάντα είναι χυδαίο. Όποτε έρθουν κάποια στραβά αποτελέσματα αρχίζουν μερικοί να «πυροβολούν» τον προπονητή και τον Ρόκα. Δεν είναι έτσι κύριοι που φτιάχνονται οι μεγάλες ομάδες.


Αν κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με την ομάδα τότε αυτό ονομάζεται αχαριστία. Και το λέω αυτό γιατί με όλα όσα έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας δεν μπορούμε να είμαστε αχάριστοι απέναντι σε αυτή τη διοίκηση και σε αυτό το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Φτάσαμε στο σημείο κάποιοι να μηδενίζουν το γεγονός ότι τερματίζουμε δεύτεροι τα τελευταία τρία χρόνια. Προσέξτε, δεύτεροι. Ούτε τρίτοι, ούτε τέταρτοι, ούτε πέμπτοι, ούτε έκτοι. Τι θα πει δηλαδή ο οπαδός της Ανόρθωσης, της Ομόνοιας, της ΑΕΛ; Κάπου χάθηκε η μπάλα και πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα.

Λάθη έγιναν και θα γίνονται αλλά κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν πρέπει αυτοί οι λίγοι να φέρνουν διχασμό στον κόσμο. Αυτή η ομάδα μας έδωσε πολλές χαρές και πρέπει να μάθουμε να λέμε κάποτε και ένα ευχαριστώ.

Σε κανένα δεν αρέσει να είναι δεύτερος και όλοι θέλουμε την ΑΕΚ μας στην κορυφή. Με το να είμαστε μηδενιστές μόνο ζημιά κάνουμε.

Όλοι δίπλα στην αγάπη μας με τον σωστό τρόπο. Γιατί η ΑΕΚ είναι κάτι παραπάνω από ιδέα…
932