Ας πούμε μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας…

Ας πούμε μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας… Ας πούμε μερικές αλήθειες για τον κόσμο μας…

Η ομάδα μας μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να επιστρέψει στους τίτλους. Κατάφερε να κάνει περήφανη όλη τη Λάρνακα και να βγάλει στους δρόμους χιλιάδες ΑΕΚτζήδες. Πολλοί εξ αυτών ελάχιστα είχαν πατήσει το πόδι τους στην Αρένα…


Χθες (2/7) είχαμε την πρώτη επίσημη προπόνηση της κυπελλούχου Κύπρου. Μία επίσημη πρώτη που θα περίμενε κανείς να μαζευτεί αρκετός κόσμος για να χειροκροτήσει τους κυπελλούχους και να «απαιτήσει» κάτι περισσότερο τη νέα σεζόν.


Στην επίσημη πρώτη της ομάδας μας ήταν και δεν ήταν 100 άτομα στην κερκίδα. Αριθμός απογοητευτικός, αριθμός που προβληματίζει, πληγώνει και πικραίνει τη διοίκηση. Δεν περιμέναμε να γεμίσει η κερκίδα αλλά όχι 100 άτομα ρε παιδιά.

Κάποιοι βρήκαν ως δικαιολογία το παιχνίδι της Βραζιλίας με το Μεξικό και ότι δεν μπόρεσαν να έρθουν για να μην χάσουν το ματς. Δικαιολογίες. Φτηνές δικαιολογίες.

Άλλοι βρήκαν δικαιολογία ότι είχαμε μόλις δυο νέα πρόσωπα στο ρόστερ. Τον νεαρό Χριστοδούλου και τον γνωστό μας Τόνιο. Δικαιολογίες. Φτηνές δικαιολογίες.

Όταν είσαι ΑΕΚ δεν περιμένεις κανένα νέο απόκτημα για να πας να δεις την ομάδα σου και να την χειροκροτήσεις. Όταν είσαι πραγματικά ΑΕΚ πρέπει να είσαι δίπλα στην ομάδα σου σε κάθε στιγμή, ανεξαρτήτως τι έγινε ή τι θα γίνει. Δυστυχώς ο ΑΕΚτζής δεν είναι φίλαθλος που θα τρέξει την ομάδα του από πίσω. Πλην βεβαίως των οργανωμένων και μίας σταθερής ομάδας ανθρώπων περίπου 1500 στον αριθμό.

Οι υπόλοιποι είμαστε του καναπέ. Του βολέματος και αν κάτσει θα πάμε και γήπεδο καμία φορά. Όσοι είναι του καναπέ όμως δεν μπορούν να έχουν απαιτήσεις. Δεν μπορούν να ασκούν κριτική στα καφενεία και δεν τους επιτρέπεται να ανοίγουν το στόμα τους.

Καλά τα είπε χθες ο Πάτερ στον αγιασμό. «Για να πιάσει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ πρέπει ο κόσμος να μας ακολουθεί. Όταν κάθετε στο σπίτι του δεν γίνεται τίποτα», ανέφερε ο Πάτερ Μιχάλης. Δείτε το ρεπορτάζ και το σχετικό βίντεο ΕΔΩ.

Ο Πάτερ το είπε όχι ο «Στρατηγός Κίμωνας». Ας προβληματίσει επιτέλους κάποιους αυτό…
1166