Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ! Μαζί, ενωμένοι «γκρεμίζουμε» την Αρένα και γράφουμε ιστορία…

Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ! Μαζί, ενωμένοι «γκρεμίζουμε» την Αρένα και γράφουμε ιστορία… Δικαιολογίες ΤΕΛΟΣ! Μαζί, ενωμένοι «γκρεμίζουμε» την Αρένα και γράφουμε ιστορία…

Το 1-1 με την Τρέντσιν στην Σλοβακία ανήκει στο παρελθόν. Η ομάδα μας πήρε την ισοπαλία, ενώ θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη με την εμφάνιση της και τις ευκαιρίες που έφτιαξε.


Το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης πρέπει να είναι το μεγαλύτερο σε προσέλευση από πλευράς κόσμου στο σπίτι μας. Η Αρένα πρέπει να γεμίσει. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για ΚΑΝΕΝΑ.   


Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι το οποίο όμοιο του ζήσαμε μόλις μία φορά. Και τότε τα καταφέραμε. Ήταν απέναντι στην Ρόζενμποργκ τον Αύγουστο του 2011 και τώρα επτά χρόνια μετά απέναντι στην Τρέντσιν πρέπει να γεμίσουμε την Αρένα και να σπρώξουμε εμείς οι ίδιοι τους ποδοσφαιριστές στο θρίαμβο.  

Κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που μας ανοίγουν τα «φτερά». Κάτι τέτοια παιχνίδια μας μεγαλώνουν. Κάτι τέτοια παιχνίδια είναι που πρέπει ο κάθε ΑΕκτζής να πει ότι ήταν εκεί, ότι το έζησε από κοντά. Γιατί πολύ απλά είμαστε ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ να γράψουμε ιστορία.

Και θα την γράψουμε την ιστορία μαζί και ενωμένοι σε μία γεμάτη Αρένα! Για την ΑΕΚ, για την Λάρνακα!   
821