136 μέρες ιστορίας, 136 μέρες δόξας!

136 μέρες ιστορίας, 136 μέρες δόξας! 136 μέρες ιστορίας, 136 μέρες δόξας!

Στις 16 Μαΐου του 2018 η ομάδα μας κέρδισε στον τελικό του κυπέλλου τον Απόλλωνα με 2-1 και κατέκτησε το κύπελλο. Πολλοί είπαν ότι ήτα το επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.


136 ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου η ομάδα μας κερδίζει και τον ΑΠΟΕΛ στο Σούπερ Καπ και κατακτά τον συγκεκριμένο τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Άλλο ένα μεγάλο επίτευγμα για την ομάδα μας. Μέσα σε διάστημα 136 ημερών κατακτήσαμε δυο τίτλους, ενώ ενδιάμεσα πετύχαμε το όνειρο της εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.


Τι μπορεί να πει κανείς για την μεγάλη αυτή επιτυχία; Το να μιλήσουμε για πρωταγωνιστές και οτιδήποτε άλλο σίγουρα θα αδικήσουμε μπόλικο κόσμο. Ο μεγάλος όμως πρωταγωνιστής αυτής της πορείας και αυτής της γιγάντωσης της ΑΕΚ μας είναι ένας.

Ο πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης και οι στενοί του συνεργάτες. Και αυτό γιατί ακολουθούν πιστά το πλάνο τους εδώ και χρόνια, δεν παρασύρονται στα δύσκολα, βάζουν και χρήμα αλλά βλέπουν τις θυσίες τους και τους κόπους τους να πιάνουν τόπο.

136 ευχαριστώ σε όλους στην ομάδα μας είναι λίγα για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για τις μεγάλες στιγμές που μας έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα…

 
515