Ίσως να λέει πολύ περισσότερα από κάποιους κάλπικους τίτλους…

Ίσως να λέει πολύ περισσότερα από κάποιους κάλπικους τίτλους… Ίσως να λέει πολύ περισσότερα από κάποιους κάλπικους τίτλους…

Δεν πέρασε ούτε μία βδομάδα από την σφαγιαστική διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους απέναντι στον Απόλλωνα.


Τότε που δεν έρεπε να μετρήσουν δυο τέρματα του Απόλλων αλλά ο διαιτητής έκανε τα δικά του. Η ομάδα μας αντέδρασε μετά από καιρό και τα έβαλε ανοικτά με τη διαιτησία και το σύστημα.


Λίγες μέρες αργότερα δεχόμαστε αναπάντεχη εντός έδρας ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Μία ήττα που πληγώνει πολύ την ομάδα μας. Το τέλος του αγώνα μας βρίσκει για μία ακόμη αγωνιστική μακριά από τον στόχο μας.

Παρά την πίκρα από το αποτέλεσμα ο πρόεδρος μας, Άντρος Καραπατάκης, βρίσκει το κουράγιο να συγχαρεί τον προπονητή της Νέας Σαλαμίνα Σάββα Πουρσαϊτίδη. Και προς τιμή του ο Ελλαδίτης τεχνικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διάσκεψη Τύπου.

«Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση και δεν μου έχει ξανασυμβεί… Το να έρχεται ο Πρόεδρος της ΑΕΚ να μας δίνει συγχαρητήρια μετά από την πίκρα του. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα έχει ανέβει πολύ ψηλά. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να είναι μέσα στο ποδόσφαιρο γιατί τους χρειαζόμαστε. Εμείς συνεχίζουμε, το κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Καλά Χριστούγεννα», ανέφερε μεταύ άλλων στις τοποθετήσεις του.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος μας. Το συνηθίζει… Ο σεβασμός και η εκτίμηση που έχουμε απ’ όλες τις ομάδες δεν είναι τυχαίος. Ο πρόεδρος μας και η διοίκηση του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία ομάδα η οποία κερδίζει το σεβασμό εντός και εκτός γηπέδου. Το ίδιο και οι παράγοντες μας…

Αν για κάποιους αυτό δεν λέει τίποτα, για μας λέει πολλά. Ίσως και πολύ περισσότερα από κάποιους κάλπικους τίτλους…

 
584