Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του Ιδιάκεθ στο μένω ή φεύγω;

Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του Ιδιάκεθ στο μένω ή φεύγω; Τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις του Ιδιάκεθ στο μένω ή φεύγω;

Οι τοποθετήσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ στη Διάσκεψη Τύπου αναφορικά με το μέλλον δεν έριξαν φως στην υπόθεση παραμονής του ή όχι στον πάγκο και τη νέα σεζόν.


Αντίθετα, προσωπικά, θεωρώ ότι έριξαν ίσως μεγαλύτερο σκοτάδι. Γιατί πίσω από τις λέξεις υπάρχει η αίσθηση ότι ο ίδιος θέλει να μείνει αλλά δεν μπορεί. Η τουλάχιστον παλεύει για να βρει μία λύση με την οικογένεια του.


«Θα τα ζυγίσω όλα, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά συζητώντας με την οικογένεια μου. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε την απόφαση και το σέβομαι. Θα καταλήξουμε σύντομα. Για μένα προσωπικά ο στόχος είναι εφόσον μείνω να είμαι 100% εδώ και να δώσω το καλύτερο για την ομάδα.

Μιλάω με τη γλώσσα της αλήθειας. Αν μείνω εδώ θέλω να είμαι 100% εδώ. Αν νιώθω ότι μπορώ να δώσω το 100% θα μείνω, αν δεν νιώθω 100% ότι είμαι εδώ, δεν θα είμαι εδώ. Θα δώσω την ευκαιρία σε κάποιον άλλο να είναι εδώ 100%», ήταν οι σημαντικότερες του τοποθετήσεις στ σημερινή Διάσκεψη Τύπου.

Είναι φανερό ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσει να φέρει την οικογένεια του στην Κύπρο δεν θα μπορέσει και να συνεχίσει. Επομένως, οι επόμενες μέρες ή και ώρες ακόμη θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες. Ευχή όλων μας να καταφέρει να φέρει την οικογένεια του στην Κύπρο και να είναι 100% εδώ…
798