Η περίεργη ατάκα του Ιδιάκεθ και η παραδοχή των λαθών

Η περίεργη ατάκα του Ιδιάκεθ και η παραδοχή των λαθών Η περίεργη ατάκα του Ιδιάκεθ και η παραδοχή των λαθών

Είπε και πάλι αρκετά και ενδιαφέροντα ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ για μία ακόμη φορά στη Διάσκεψη Τύπου.


Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποίο μπορούμε να κρατήσουμε.


«Εμείς δεν κάνουμε καλή πορεία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι το τέλος του κόσμου αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορείς να μιλάς για τελικούς από τον Νοέμβριο. Είναι πολύ σημαντικό και αυτό το πιστεύω, παίζουμε με την πρωτοπόρο σε ντέρμπι στη Λάρνακα, ακόμη πιο δυνατοί στη φετινή σεζόν. Είναι καλή ευκαιρία για μας να δείξουμε ότι είμαστε εδώ μέσα στη μάχη», έτσι είναι κόουτς αλλά αν δεν έρθει η νίκη θα ζορίσουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Και φέτος οι δυνατές ομάδες είναι περισσότερες. Δεν είναι όπως άλλες χρονιές.

Για τη φυσική κατάσταση και τους τραυματισμούς έχει επίσης ενδιαφέρον η απάντηση του: «Η προετοιμασία ήταν ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Ακοράν από τον περασμένο Μάρτιο είχε το πρόβλημα στο μηνίσκο και από εκεί και πέρα όλα πήγαν λάθος, γι’ αυτό και είναι εκτός καιρό.  

Ο Φλοριάν επίσης παράξενος τραυματισμός, επανήλθε όμως. Ο Μόισοφ επίσης, ήμασταν άτυχοι. Το πρόβλημα του Χέφελ στην αρχή δεν ήταν σοβαρό, μετά γύρισε αλλιώς. Μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να επιστρέψουν. Όταν έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές είμαστε ανταγωνιστικοί σε οποιοδήποτε αντίπαλο».

Λάθη έγιναν και το παλεύουν όλοι να τα βελτιώσουν και να τα διορθώσουν.

Αφήνω για το τέλος την πιο κάτω ατάκα: «Η πίεση υπάρχει σε όλους, είναι ξεκάθαρα τα συναισθήματα μου, αγαπώ την ομάδα της ΑΕΚ, προσπαθώ για βοήθεια και βελτίωση. Πρόβλημα δεν θα είμαι ποτέ στην ομάδα».

Η τελευταία περίεργη κάπως πρόταση ίσως να λέει πολλά, ίσως και όχι...  
1542