Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Τα δεδομένα με τους τραυματίες Τα δεδομένα με τους τραυματίες

Ο τραυματισμός του Νταβίντ Καταλά στο φιλικό με την Ένωση ήταν λογικό να προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με δεμένο το πόδι του από το γήπεδο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματός του.


Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε πολύ σοβαρό, όμως τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με απόλυτη σιγουριά, εάν δεν υπάρξει η ιατρική γνωμάτευση. Γι’ αυτό και τηρείται στάση αναμονής, με την ελπίδα ότι τα νέα θα είναι καθησυχαστικά. Φαίνεται όμως ότι η συμμετοχή του στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, είναι αμφίβολη…


Απ’ εκεί και πέρα, προβλήματα υπάρχουν κι άλλα. Δεν εννοούμε φυσικά τους τραυματίες Φλοριάν και Αντωνιάδη. Με την Ένωση δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Ντάνιελ Μοϊσόφ και Βίνσεντ Λαμπάν, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο Σκοπιανός αμυντικός ένιωσε πάλι σφίξιμο στο πόδι και έμεινε εκτός αποστολής. Είναι το ίδιο πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στα πρώτα δύο φιλικά στην Πολωνία. Ο Λαμπάν ένιωσε ενόχληση στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης και είχε δεμένο το πόδι του. Εκτιμάται πάντως πως δεν θα τεθεί θέμα απουσίας τους από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.    

Πηγή: www.sport-fm.com.cy
479