Ο οπαδός της Στουρμ που έριξε το μπουκάλι στο βοηθό μίλησε! Νομικά εναντίον του κινείται η διοίκηση

Ο οπαδός της Στουρμ που έριξε το μπουκάλι στο βοηθό μίλησε! Νομικά εναντίον του κινείται η διοίκηση Ο οπαδός της Στουρμ που έριξε το μπουκάλι στο βοηθό μίλησε! Νομικά εναντίον του κινείται η διοίκηση

Συνέντευξη στον καλλιτέχνη και φίλαθλο της Στουρμ Γκρατς Μάρκο Βάγκνερ παραχώρησε μέσω facebook ο οπαδός (φώτο αριστερά) της αυστριακής ομάδας που έριξε το μπουκάλι όπου τραυμάτισε τον επόπτη στον αγώνα με την ΑΕΚ.


Ο... θερμόαιμος οπαδός παρουσιάστηκε μετανιωμένος... “Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την ομάδα, δεν ήθελα να το κάνω αυτό, ξέρω πως έκανα ζημιά σε όλο το κλαμπ”, είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε πως είναι φίλαθλος της ομάδας από πέντε χρονών.   
Όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε απάντησε: “Ήμουν σχετικά μεθυσμένος, και οι αντιστάσεις μου εξανεμίστηκαν, ήμουν πολύ απογοητευμένος, πλήρωσα εισιτήριο για να δω μια τέτοια εμφάνιση”


Στο ρεπορτάζ που φιλοξενείται η συνέντευξη αναφέρεται πως η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη κινήσει διαδικασίες για το θέμα τιμωρώντας την έδρα της Στουρμ ενώ η Αυστριακή ομάδα ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του οπαδού της.

Πηγή: kerkida
460