Μάθετε πόσα πακέτα «έφυγαν» για τα τρία ματς των ομίλων (τι ισχύει από Παρασκευή)

Μάθετε πόσα πακέτα «έφυγαν» για τα τρία ματς των ομίλων (τι ισχύει από Παρασκευή) Μάθετε πόσα πακέτα «έφυγαν» για τα τρία ματς των ομίλων (τι ισχύει από Παρασκευή)

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ πλησιάζει. Σε μία βδομάδα περίπου ριχνόμαστε στη μάχη με την Ζυρίχη στο ΓΣΠ.


Η ομάδα μας έχει ανακοινώσει την έκδοση πακέτων για τα τρία εντός έδρας παιχνίδια σε ελκυστικές τιμές. Πόσα όμως πακέτα έχουν βρει κάτοχο μέχρι σήμερα;


Το aek24.net έψαξε και σας παρουσιάζει λεπτομέρειες:   

-Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί 1000 πακέτα για τα τρία παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με Ζυρίχη, Λουντογκόρετς και Λεβερκούζεν.
-Τα πλείστα εισιτήρια βγήκαν από κατόχους διαρκείας (2050 άτομα οι κάτοχοι των διαρκείας) οι οποίοι ουσιαστικά έχουν προτεραιότητα για τη Δυτική κερκίδα του ΓΣΠ.
-Από το πρωί της Παρασκευής (14/09), τα εισιτήρια για τη Δυτική Κερκίδα θα είναι διαθέσιμα για όλο τον κόσμο.  
-Για την Ανατολική κερκίδα τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα προπώλησης.

Ικανοποιητικός ο αριθμός
Σαν μία πρώτη ανάγνωση δεν είναι άσχημος ο αριθμός των πακέτων που έχουν διατεθεί. Λογικά από Παρασκευή θα υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση από τον κόσμο. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο αισθητή την παρουσία μας στο ΓΣΠ στα τρία ιστορικά παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε.

Τέτοιες ευκαιρίες δεν μας παρουσιάζονται κάθε μέρα και οι τιμές που μας προσφέρει η διοίκηση είναι πραγματικά ελκυστικές.

Ας μην μείνει κανείς από την τηλεόραση να ζήσει αυτά τα παιχνίδια αλλά ας γίνει μέρος της ιστορίας δίνοντας το παρόν του στο γήπεδο.
778