Να αντέξουμε στο… διπλό ταμπλό

Να αντέξουμε στο… διπλό ταμπλό Να αντέξουμε στο… διπλό ταμπλό

Η ΑΕΚ είναι σε ρυθμούς επίσημων υποχρεώσεων καθώς το ματς με την Νέα Σαλαμίνα για την δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα απέχει τρεις μέρες, ενώ πέντε μέρες αργότερα υποδέχεται την Ζυρίχη στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.


Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να συνδυάσει το πρώτο ματς της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις με διπλό στο «Αμμόχωστος» και για την ομαλή… μετάβαση στην κυπριακή πραγματικότητα θα χρειαστεί να προσέξει ιδιαίτερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά βάζει δύσκολα στους κιτρινοπράσινους.


Οι Κιτρινοπράσινοι έβαλαν ξανά ψηλά τον πήχη και με την ευρωπαϊκή της παρουσία έχει γεμίσει με προσδοκίες τον κόσμο της ΑΕΚ. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο μεγάλος στόχος όμως στην Λάρνακα γνωρίζουν ότι μέχρι τον Μάϊο υπάρχει μεγάλο χρονικό διάστημα και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να γίνει κατορθωτό το όνειρο του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Ζητούμενο για τον Ιραόλα και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είναι όλοι να παρουσιαστούν διαβασμένοι και αποτελεσματικοί για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Χωρίς Γιάννου, Αντωνιάδη και με ετοιμοπόλεμους τους υπόλοιπους ο Βάσκος τεχνικός καταστρώνει σχέδιο απόδρασης με προσέγγιση… ευρωπαϊκή.

Οι Λαρνακείς αναμένεται ότι και στο «Αμμόχωστος» θα αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο και… σκοπό. Ποδόσφαιρο κατοχής και δημιουργίας για την νίκη…

Πηγή: balla  
463